Mafia III şi metodele de luptă ale lui Lincoln Clay

Autor: Cosmin Aionita | 30.09.2016
Mafia III şi metodele de luptă ale lui Lincoln Clay

2K Games şi studioul Hangar 13 continuă seria de clipuri de gameplay „The World of New Bordeaux” din Mafia III, cel de-al patrulea episod prezentând metodele prin care Lincoln Clay îşi va putea atinge obiectivele, dintre care nu vor lipsi eliminarea stealth a oponenţilor, dar nici abordarea directă, bazată pe puterea de foc superioară.

Acţiunea din Mafia III va avea loc în 1968, personajul principal fiind Lincoln Clay, un orfan de culoare, proaspăt reîntors din războiul din Vietnam. Clay îşi găseşte o a doua casă în rândurile mafiei afro-americane din New Bordeaux, o versiune reimaginată a New Orleans-ului real. Totuşi, noii săi aliaţi sunt atacaţi şi ucişi de mafia italiană, determinându-l pe Clay să pornească în propria sa misiune de răzbunare.

Pe lângă ambianţa sfârşitului anilor ’60, cu muzica şi maşinile caracteristice acelei perioade, Mafia III va propune şi alte teme mature, cum ar fi violenţa excesivă sau discriminarea rasială. Un personaj de culoare, precum Clay, va întâmpina numeroase probleme în a se integra în comunitatea oraşului New Bordeaux. Chiar şi aşa, Clay îşi va găsi aliaţi în lupta sa, recrutând o serie de prieteni, printre care şi Vito Scaletta, protagonistul din Mafia II, Cassandra The Voodoo Queen şi Thomas Burke.

Mafia III este aşteptat pe 7 octombrie 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Mafia 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News