Mafia III – trailer final înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 06.10.2016
Mafia III - trailer final înainte de lansare

Mâine va avea loc mult aşteptata lansare a jocului Mafia III, 2K Games şi studioul Hangar 13 celebrând această ocazie cu apariţia trailer-ului final al jocului. De asemenea, a fost oferit şi un clip promoţional în care este explicată legătura dintre Mafia III şi cel de-al doilea joc al seriei, reprezentată de Vito Scaletta, eroul titlului precedent.

Acţiunea din Mafia III va avea loc în 1968, personajul principal fiind Lincoln Clay, un orfan de culoare, proaspăt reîntors din războiul din Vietnam. Clay îşi găseşte o a doua casă în rândurile mafiei afro-americane din New Bordeaux, o versiune reimaginată a New Orleans-ului real. Totuşi, noii săi aliaţi sunt atacaţi şi ucişi de mafia italiană, determinându-l pe Clay să pornească în propria sa misiune de răzbunare.

Pe lângă ambianţa sfârşitului anilor ’60, cu muzica şi maşinile caracteristice acelei perioade, Mafia III va propune şi alte teme mature, cum ar fi violenţa excesivă sau discriminarea rasială. Un personaj de culoare, precum Clay, va întâmpina numeroase probleme în a se integra în comunitatea oraşului New Bordeaux. Chiar şi aşa, Clay îşi va găsi aliaţi în lupta sa, recrutând o serie de prieteni, printre care şi Vito Scaletta, protagonistul din Mafia II, Cassandra The Voodoo Queen şi Thomas Burke.

Mafia III va fi lansat pe 7 octombrie 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News