Mafia III va primi conţinut nou după lansare

Autor: Cosmin Aionita | 15.09.2016
Mafia III va primi conţinut nou după lansare

2K Games a anunţat că povestea din Mafia III nu se va încheia odată cu răzbunarea lui Lincoln Clay împotriva mafiei italiene din New Bordeaux. Dimpotrivă, studioul producător Hangar 13 va continua să ofere conţinut suplimentar pentru joc după apariţia acestuia pe piaţă, sub două forme: DLC-uri gratuite şi trei noi expansion-uri pentru poveste, ce vor fi incluse în Season Pass-ul lui Mafia III.

Astfel, toţi posesorii lui Mafia III, fie că vorbim de cei care au plasat precomenzi, fie că îi aducem în discuţie pe cei care au cumpărat jocul în ziua lansării sau ulterior, vor avea acces la conţinut gratuit ce va fi lansat periodic. Este vorba despre costume noi pentru Lincoln Clay, arme suplimentare (la 30 de zile după lansare toţi jucătorii vor primi pachetul de arme aurii „Judge, Jury and Executioner”), mai multe opţiuni de personalizare a maşinilor, precum şi noi curse în New Bordeaux.

Mafia 3

Mafia 3Mafia 3

Mafia 3Mafia 3

Spre deosebire de GTA V, unde cei de la Rockstar Games au preferat să se concentreze pe update-uri pentru componenta online a jocului, Hangar 13 plănuieşte nu mai puţin de trei expansion-uri bazate pe poveste pentru Mafia III:

Faster, Baby! – Lincoln Clay îşi va uni forţele cu o cunoştinţă mai veche, Roxy Laveau, iar împreuna vor încerca să elimine un şerif corupt ce terorizeaza activiştii care protestează în favoarea drepturile civile în împrejurimile oraşului New Bordeaux.

Mafia 3

Sign of the Times – La rugămintea părintelui James, Lincoln Clay va vâna un cult religios responsabil de o serie de crime ritualistice din New Bordeaux.

Mafia 3

Stones Unturned – Lincoln Clay va lucra împreună cu agentul CIA John Donovan pentru a da piept cu un adversar nemilos, punând capăt astfel unei dispute ce a început în junglele războiului din Vietnam.

Mafia 3

Aceste trei expansion-uri se vor regăsi în Season Pass-ul jocului, ce va fi inclus în ediţiile Deluxe sau Collector’s de Mafia III, sau va putea fi achiziţionat separat, la un preţ echivalent cu 29,99$. Pe lângă misiunile, locaţiile şi personajele noi, aceste expansion-uri vor oferi şi vehicule, arme, costume şi curse exclusive, specifice fiecărei poveşti în parte.

Mafia III va fi lansat pe 7 octombrie 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News