Marvel’s Avengers – când vor avea loc sesiunile beta și ce vor oferi

Autor: Cosmin Aionita | 30.07.2020
Marvel’s Avengers – când vor avea loc sesiunile beta și ce vor oferi

Square Enix, alături de studioul Crystal Dynamics, au susținut o nouă prezentare digitală dedicată viitorului Marvel’s Avengers, de această dată despre sesiunea de testare beta a jocului.

Ce va oferi beta-ul Marvel’s Avengers

Acest beta pentru Marvel’s Avengers promite să fie foarte bogat în conținut, urmând să includă misiunea introductivă din jocul complet, ce permite jucătorilor să-i controleze pe toți supereroii jucabili și să se familiarizeze cu mișcările speciale ale acestora.

Pe lângă această introducere, jucătorii ce vor avea acces la acest beta vor putea încerca și o selecție de misiuni single player, precum și câteva misiuni co-op (multiplayer, alături de prieteni sau de parteneri controlați de AI). De asemenea, în cadrul acestor misiuni co-op vor putea fi testați patru supereroi: Iron Man, Kamala Khan, Hulk și Black Widow.

Când se vor desfășura sesiunile beta

Datele în care beta-ul pentru Marvel’s Avengers vor varia în funcție de platforma pe care alegeți să încercați jocul. Astfel, posesorii de console PlayStation 4 ce au ales să plaseze o precomandă pentru Marvel’s Avengers vor primi acces la beta în perioada 7 – 9 august 2020. Apoi, în intervalul 14 – 16 august, toți jucătorii de pe PS4 vor putea accesa beta-ul, indiferent dacă au plasat o precomandă sau nu.

Tot în perioada 14 – 16 august se va desfășura beta-ul Marvel’s Avengers pentru jucătorii de pe Xbox One și PC care au plasat o precomandă pentru joc.

În final, în intervalul 21 – 23 august, toți jucătorii de pe toate platformele (PlayStation 4, Xbox One și PC) vor putea încerca acest beta, indiferent dacă au plasat o precomandă sau nu.

Nu în ultimul rând, jucătorii de pe consolele Xbox One și PlayStation 4, ce vor completa challenge-urile incluse în acest beta și aleg să-și interconecteze conturile Square Enix și Epic Games, vor beneficia de item-uri cosmetice specifice în Fortnite.

Marvel’s Avengers beta

Hawkeye, DLC gratuit

De asemenea, a fost confirmat și primul supererou ce va fi oferit după lansarea lui Marvel’s Avengers. Este vorba despre Hawkeye (Clint Barton), iar acesta va fi oferit complet gratuit pentru toți posesorii jocului.

Marvel’s Avengers va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia și PC pe 4 septembrie 2020. Versiunile pentru PlayStation 4 și Xbox One ale jocului vor primi upgrade-uri gratuite pentru PlayStation 5, respectiv Xbox Series X.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News