Metal Gear Solid V: The Phantom Pain are dată de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 04.03.2015
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain are dată de lansare!

Konami a promis un anunţ important legat de Metal Gear Solid V: The Phantom Pain pentru azi. Din păcate pentru japonezi, surpriza a fost dezvăluită încă de ieri, când un clip video a fost scăpat pe internet de către cei de la IGN. Clipul, pe care îl puteţi viziona în cele ce urmează, include un interviu cu Hideo Kojima, creatorul seriei Metal Gear Solid, la final fiind dezvăluită data de lansare a jocului: 1 septembrie 2015.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain continuă povestea începută în Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, în rolul lui Snake / Big Boss fiind distribuit din nou actorul Kiefer Sutherland. De asemenea, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain va include Metal Gear Online, componenta multiplayer a jocului, realizată de studioul Kojima Productions din Los Angeles.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain are la bază motorul grafic FOX Engine, proiectat să ruleze la un framerate de 60 FPS pe consolele de nouă generaţie şi PC.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain va fi lansat pe 1 septembrie 2015 pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360. Versiunea pentru  PC (Steam) va fi lansată pe 15 septembrie 2015.

Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain

Urmărește Go4Games.ro pe Google News