Middle-earth: Shadow of Mordor – Behind The Scenes cu actorii principali

Autor: Cosmin Aionita | 11.08.2014
Middle-earth: Shadow of Mordor – Behind The Scenes cu actorii principali

Warner Bros. şi studioul Monolith au lansat un nou trailer pentru Middle-earth: Shadow of Mordor, demonstrând încă o dată cât de asemănătoare au devenit jocurile cu filmele ce beneficiază de bugete de producţie imense.

În secvenţele de mai jos puteţi face cunoştinţă cu actorii ce dau viaţă personajelor principale din Shadow of Mordor: Troy Baker, în rolul ranger-ului Talion, şi Alastair Duncan, ce-l va interpreta pe wraith-ul Celebrimbor.

Middle-earth: Shadow of Mordor îl va avea în prim plan pe Talion, un ranger ucis în noaptea în care Sauron şi armatele sale se întorc în Mordor. Acesta este readus la viaţă de Celebrimbor, unul dintre cei mai mari fierari elfi, făuritorul IneIelor Puterii, înşelat şi ucis la rândul său de către Sauron. Cei doi vor fi nevoiţi să lupte împreună pentru a se răzbuna. Middle-earth: Shadow of Mordor va folosi Nemesis System, un sistem ce va permite crearea procedurală a monştrilor, în funcţie de acţiunile şi deciziile jucătorului.

Middle-earth: Shadow Of Mordor va fi lansat in Europa pe 3 octombrie 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One şi PlayStation 4.

Middle-earth Shadow of Mordor

Urmărește Go4Games.ro pe Google News