Middle-earth: Shadow of Mordor – DLC gratuit cu Black Hand of Sauron

Autor: Cosmin Aionita | 23.10.2014
Middle-earth: Shadow of Mordor – DLC gratuit cu Black Hand of Sauron

Middle-earth: Shadow of Mordor este fără îndoială una dintre surprizele plăcute ale anului, noul joc al studioului Monolith Productions dovedindu-se a fi un succes atât în rândurile criticilor de specialitate, cât şi ale jucătorilor. Ca semn de mulţumire faţă de primirea călduroasă de care s-a bucurat Middle-earth: Shadow of Mordor, Warner Bros. oferă Power of Shadow, un pachet DLC gratuit pentru acest joc.

Power of Shadow oferă posibilitatea de a folosi înfăţisarea personajului negativ Black Hand of Sauron pentru personajul principal, precum şi trei rune epice: One with Nature (oferă imunitate împotriva atacurilor cu otravă venite din partea căpeteniilor Uruk sau de la Ghuls), Ascendant (dublează timpul de focus pentru slow motion-ul folosit când ataci de la distanţă) şi Elven Grace (rezistenţă îmbunătăţită care înjumătăţeşte damage-ul loviturilor efectuate de inamici).

Middle-earth: Shadow of Mordor spune povestea lui Talion, un ranger ucis în noaptea în care Sauron şi armatele sale se întorc în Mordor. Acesta este readus la viaţă de Celebrimbor, unul dintre cei mai mari fierari elfi, făuritorul IneIelor Puterii, înşelat şi ucis la rândul său de către Sauron. Jocul foloseşte Nemesis System, un sistem ce permite generarea procedurală a inamicilor, unici pentru fiecare parcurgere a campaniei în parte.

Middle-earth: Shadow of Mordor este disponibil acum pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One şi va fi lansat pe 21 noiembrie 2014 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News