Middle-earth: Shadow of War – Machine Tribe Trailer şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 25.08.2017
Middle-earth: Shadow of War - Machine Tribe Trailer şi imagini noi

Cei de la Warner Bros. Interactive Entertainment nu s-au mulţumit la Gamescom 2017 doar cu anunţarea parteneriatului cu Microsoft prin intermediul căruia Middle-earth: Shadow of War va fi livrat şi în bundle-uri alături de console Xbox One S, prezentând un nou trailer, alături de imagini proaspete din joc. Astfel, în secvenţele de mai jos, aveţi ocazia de a face cunoştinţă cu un nou trib de orci din Shadow of War: Machine Tribe.

În Middle-earth: Shadow of War, alianţa întunecată formată din Talion şi Celebrimbor va purta un nou Inel al Puterii, în încercarea de a lupta împotriva lui Sauron şi a supuşilor acestuia, inclusiv temuţii Nazgul. La fel ca în cazul predecesorului, la baza mediului de joc open world din Shadow of War se va afla din nou sistemul Nemesis, prin intermediul căruia inamicii generaţi procedural ţin minte istoria întâlnirilor cu Talion, reacţionând ca atare. Mai mult, acest sistem va fi extins acum, o adăugire ce trebuie menţionată fiind Follower-ii, cu propriile cazuri de loialitate, trădare sau răzbunare.

Acţiunea din Middle-earth: Shadow of War va avea loc între evenimentele din The Hobbit şi cele din The Lord of The Rings, jucătorii urmând să întâlnească o serie întreagă de personaje, inamici sau locaţii cunoscute din scrierile lui J.R.R. Tolkien, precum şi elemente originale.

Middle-earth: Shadow of War va fi lansat pe 10 octombrie 2017, în versiuni pentru Xbox One, PC (Steam şi Windows 10 Store) şi PlayStation 4. Jocul va oferi suport atât pentru PlayStation 4 Pro, cât şi pentru Xbox One X. De asemenea, Middle-earth: Shadow of War va fi inclus în programul Xbox Play Anywhere (o singură achiziţie digitală va activa jocul atât pe Xbox One, cât şi pe Windows 10).

Middle-earth Shadow of WarMiddle-earth Shadow of War

Middle-earth Shadow of WarMiddle-earth Shadow of War

Middle-earth Shadow of WarMiddle-earth Shadow of War

Urmărește Go4Games.ro pe Google News