Middle-earth: Shadow of War – noi secvenţe de gameplay în rezoluţie 4K

Autor: Cosmin Aionita | 11.04.2017
Middle-earth: Shadow of War - noi secvenţe de gameplay în rezoluţie 4K

Colegii de la IGN au prezentat noi secvenţe de gameplay din Middle-earth: Shadow of War, de această dată fiind vorba despre imagini din Minas Ithil, cetatea oamenilor, prezentate în rezoluţie 4K (nu uitaţi să alegeţi opţiunea 2160p din meniul de configurare a clipului de mai jos).

În Middle-earth: Shadow of War, alianţa întunecată formată din Talion şi Celebrimbor va purta un nou Inel al Puterii, în încercarea de a lupta împotriva lui Sauron şi a supuşilor acestuia, inclusiv temuţii Nazgul. La fel ca în cazul predecesorului, la baza mediului de joc open world din Shadow of War se va afla din nou sistemul Nemesis, prin intermediul căruia inamicii generaţi procedural ţin minte istoria întâlnirilor cu Talion, reacţionând ca atare. Mai mult, acest sistem va fi extins acum, o adăugire ce trebuie menţionată fiind Follower-ii, cu propriile cazuri de loialitate, trădare sau răzbunare.

Acţiunea din Middle-earth: Shadow of War va avea loc între evenimentele din The Hobbit şi cele din The Lord of The Rings, jucătorii urmând să întâlnească o serie întreagă de personaje, inamici sau locaţii cunoscute din scrierile lui J.R.R. Tolkien, precum şi elemente originale.

Middle-earth: Shadow of War este realizat de studioul Monolith Productions va fi lansat în Europa pe 25 august 2017, în versiuni pentru Xbox One, PC (Steam şi Windows 10 Store) şi PlayStation 4. Jocul va oferi de asemenea suport atât pentru PlayStation 4 Pro, cât şi pentru viitorul Project Scorpio. De asemenea, Middle-earth: Shadow of War va fi inclus în programul Xbox Play Anywhere (o singură achiziţie digitală va activa jocul atât pe Xbox One, cât şi pe Windows 10).

Middle-earth Shadow of War

Urmărește Go4Games.ro pe Google News