Mirror’s Edge Catalyst a fost amânat din nou!

Autor: Cosmin Aionita | 22.04.2016
Mirror's Edge Catalyst a fost amânat din nou!

Echipa studioului DICE, prin intermediul design director-ului Erik Odeldahl, a anunţat o nouă amânare pentru Mirror’s Edge Catalyst. Jocul era aşteptat luna viitoare, beta test-ul fiind în plină desfăşurare chiar acum când cei din echipa producătoare au realizat ca au nevoie de mai mult timp pentru a finaliza Mirror’s Edge Catalyst. Astfel, s-a ajuns la concluzia că este mai înţelept ca noul Mirror’s Edge sa fie amânat până pe 7 iunie 2016 în America de Nord şi 9 iunie în Europa.

Conform lui Odeldahl, principalul motiv pentru care s-a luat această decizie este infrastructura online pe care sistemul Social Play din Mirror’s Edge Catalyst o foloseşte. Producătorii au invocat faptul că au de-a face cu o tehnologie foarte nouă, fiind nevoie de timp suplimentar pentru a finisa implementarea acesteia. Găsiţi mai multe detalii despre Social Play în clipul de mai jos, însă este oarecum ironic faptul ca un titlu single player este amânat din cauza unei componente ce ţine până la urmă de aspectele online ale jocului.

În urma acestei noi amânări, Mirror’s Edge Catalyst este aşteptat în Europa abia pe 9 iunie 2016. Cerinţele de sistem pentru Mirror’s Edge Catalyst pot fi consultate aici.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News