Mirror’s Edge Catalyst – beta în câteva zile, Social Play şi gameplay cât cuprinde

Autor: Cosmin Aionita | 18.04.2016
Mirror's Edge Catalyst - beta în câteva zile, Social Play şi gameplay cât cuprinde

Electronic Arts şi studioul DICE au dezvăluit perioada în care se va desfăşura beta test-ul pentru Mirror’s Edge Catalyst. Astfel, testarea beta va începe pe 22 aprilie 2016 şi se va încheia pe 26 aprilie. Participanţii în acest beta vor fi acceptaţi în două valuri: primii vor fi Frontrunnerii, care îşi vor primi codurile pentru beta pe 22 aprilie, cei din următorul val urmând să-şi primească codurile de acces o zi mai târziu, pe 23 aprilie.

În cele cinci zile de beta, jucătorii vor avea acces la câteva dintre misiunile principale din povestea eroinei Faith, la câteva misiuni secundare, precum şi la opţiunile oferite de funcţia Social Play. Puteţi afla mai multe despre facilităţile pe care le va oferi Social Play în Mirror’s Edge Catalyst din clipul de mai sus.

Mirror’s Edge Catalyst, spre deosebire de predecesorul său, va fi un joc complet open world, în care Faith, personajul principal, va putea explora un întreg oraş. Conform echipei producătoare, Mirror’s Edge Catalyst nu va fi o continuare a primului joc, ci mai degrabă o reimaginare a acestuia, îmbunătăţind elementele sale vitale: parkour-ul first person, precum şi povestea şi personalitatea eroinei principale Faith.

Mirror’s Edge Catalyst va fi lansat în Europa pe 26 mai 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Până atunci, vă lăsăm cu o selecţie de secvenţe de gameplay extrase din ce veţi putea experimenta în beta-ul Mirror’s Edge Catalyst.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News