Monştrii din A Plague Tale: Innocence: şobolani, soldaţi, bandiţi şi temuta Inchiziţie

Autor: Cosmin Aionita | 07.05.2019
Monştrii din A Plague Tale: Innocence: şobolani, soldaţi, bandiţi şi temuta Inchiziţie

Focus Home Interactive şi Asobo Studio au publicat un nou trailer pentru A Plague Tale: Innocence, dezvăluind astfel câţiva dintre “monştrii” pe care protagoniştii vor fi nevoiţi să-i înfrunte în joc. Cei doi eroi nu se vor confrunta doar cu şobolanii portători de molimă, ci şi cu soldaţii armatei engleze, bandiţii francezi, dar şi cu Inchiziţia, manevrată din umbră de misteriosul Vitalis şi condusă în luptă de fanaticul Lord Nicholas, al cărui coif inspiră frică în rândurile populaţiei.

A Plague Tale: Innocence este un joc de acţiune şi aventură ce urmăreşte aventurile a doi fraţi – Amicia şi Hugo –, actiunea desfâşurându-se în Franţa, în perioada Evului Mediu, ţara fiind sfâşiată de Războiului de 100 de ani împotriva Angliei, precum şi de apariţia Ciumei negre, maladie nemiloasă răspândită de şobolani.

Rămaşi fără părinţi, pe umerii Amiciei cade sarcina de a-l proteja pe Hugo şi de a încerca să găsească un leac pentru boala de care acesta suferă. Urmăriţi fiind de Inchiziţie, cei doi copii nu pot lupta direct cu atacatorii, fiind nevoiţi să opteze pentru metode alternative de a depăşi aceste obstacole, cum ar fi sistemul de crafting bazat pe alchimie, praştia eroinei sau abilitatea lui Hugo de a pătrunde prin spaţii înguste.

A Plague Tale: Innocence va fi lansat pe 14 mai 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News