Mordheim: City of the Damned, joc gratuit oferit de GOG. Noi reduceri de prețuri

Autor: Cosmin Aionita | 26.01.2024
Mordheim: City of the Damned, joc gratuit oferit de GOG. Noi reduceri de prețuri

Cu ocazia trecerii în noul an, Good Old Games (GOG.com) a dat startul unei noi campanii de reduceri. Astfel, până pe 5 februarie 2024, pe GOG veți găsi peste 4600 de jocuri și colecții la prețuri reduse cu până la 90%, atât titluri oldies and goldies, cât și apariții mai recente. Întregul catalog de reduceri de pe GOG poate fi consultat aici.

Cu ocazia acestei campanii, GOG oferă și un joc gratuit – Mordheim: City of the Damned –, pe care îl puteți obține accesând gog.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

Mordheim

Mordheim: City of the Damned este prima adaptare a jocului tabletop Mordheim de la Games Workshop. Plasat în universul Warhammer, jocul propune lupte tactice, desfășurate pe ture, elemente de RPG, dar și personalizarea detaliată a unităților.

Atenție însă: Mordheim: City of the Damned mai poate fi revendicat drept joc gratuit pe GOG numai pentru următoarele 51 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News