Mortal Kombat 11 a depășit 12 milioane de exemplare vândute la nivel mondial

Autor: Cosmin Aionita | 28.07.2021
Mortal Kombat 11 a depășit 12 milioane de exemplare vândute la nivel mondial
Foto: WB Games

Vânzările jocului Mortal Kombat 11 au depășit 12 milioane de exemplare, la nivel mondial, de la apariția titlului creat de NetherRealm Studios, din aprilie 2019, și până acum. Anunțul a venit prin intermediul unui comunicat de presă emis de publisher-ul Warner Bros. Games.

De la primul titlu al seriei Mortal Kombat, lansat în 1992, franciza a înregistrat vânzări de peste 73 de milioane de jocuri la nivel mondial, bucurându-se de un succes imens, atât din punct de vedere comercial, cât și la nivelul aprecierilor venite din partea criticilor de specialitate. De-a lungul anilor, pe lângă jocurile video Mortal Kombat, am avut parte și de filme, desene animate, un serial de televiziune, benzi desenate etc. bazate pe universul creat de Ed Boon și John Tobias.

Ed Boon, directorul de creație din cadrul NetherRealm Studios și co-creatorul seriei Mortal Kombat, a declarat următoarele:

Când Mortal Kombat a fost lansat, acum aproape 30 de ani, nu mi-am imaginat niciodată că va crește și va deveni franciza din ziua de azi, cu peste 73 de milioane de jocuri comercializate. Avem parte de unii dintre cei mai pasionați fani din lume și apreciem susținerea pe care aceștia ne-au arătat-o de-a lungul anilor.

Suportul pentru Mortal Kombat 11 s-a încheiat

După ce a lansat două pachete de luptători suplimentari (Kombat Packs), expansion-ul bazat pe poveste Aftermath și o sumedenie de skin-uri și event-uri in-game pentru Mortal Kombat 11, echipa producătoare a anunțat că va înceta să mai ofere suport pentru acest joc.

În schimb, NetherRealm Studios se va concentra pe dezvoltarea viitorului titlu al companiei, despre care nu au fost oferite detalii suplimetare.

Mortal Kombat 11 este disponibil în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, PC și Google Stadia.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News