Mortal Kombat 12, confirmat oficial de Warner Bros. Discovery. Când ar urma să fie lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 24.02.2023
Mortal Kombat 12, confirmat oficial de Warner Bros. Discovery. Când ar urma să fie lansat jocul
Foto: Warner Bros. Interactive Entertainment

În cadrul unei recente conferințe cu acționarii Warner Bros. Discovery, compania a anunțat Mortal Kombat 12, joc ce ar urma să fie lansat chiar în cursul acestui an. După cum puteți asculta în înregistrarea de mai jos, s-a făcut referire la „jocurile hit” ce urmează să fie lansate în 2023, fiind menționate Suicide Squad: Kill The Justice League și Mortal Kombat 12.

Este surprinzător acest mod de a anunța continuarea uneia dintre cele mai de succes serii de jocuri video din lume. De obicei, Ed Boon, co-creatorul Mortal Kombat și conducătorul studioului NeatherRealm Studios, găsea metode inedite de a dezvălui noile titluri Mortal Kombat. Spre exemplu, Mortal Kombat 11 a debutat pe scena de la The Game Awards 2018, jocul fiind lansat, mai apoi, în primăvara anului 2019.

În 2022, Mortal Kombat 11 a depășit 15 milioane de exemplare comercializate la nivel global, devenind astfel cel mai bine vândut joc din serie. Mortal Kombat 11 este disponibil în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC.

Acum că publisher-ul a confirmat iminenta lansare a lui Mortal Kombat 12, rămâne ca WB Games și NetherRealm să dezvăluie, cât de curând, primele informații oficiale despre acest joc.

Sursa: Eurogamer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News