Mortal Kombat X, amânat din nou pe PlayStation 3 şi Xbox 360

Autor: Cosmin Aionita | 28.05.2015
Mortal Kombat X, amânat din nou pe PlayStation 3 şi Xbox 360

Se pare că publisher-ul Warner Bros. Interactive Entertainment a amânat din nou versiunile pentru Xbox 360 şi PlayStation 3 ale jocului Mortal Kombat X. Jocul, în toate variantele sale (PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3, Xbox 360) era iniţial aşteptat în aprilie 2015, însă, pe ultima sută de metri, Warner Bros. a luat decizia de a amâna ediţiile pentru consolele de generatie trecută până în această vară.

Se pare că nici acest termen nu va fi respectat, lanţul de magazine GameStop informându-şi deja clienţii ce aveau plasată o precomandă pentru cele două versiuni de Mortal Kombat X că jocul pentru PS3 şi Xbox 360 va mai întârzia până la toamnă.

Mortal Kombat X

Este bine de ştiut faptul că studioul producător al jocului – NetherRealm Studios – nu s-a ocupat decât de ediţiile next-gen ale lui Mortal Kombat X, cele pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Pentru versiunile de PC, PlayStation 3 şi Xbox 360 s-a apelat la studioul High Voltage Software, aceeaşi echipă responsabilă pentru portarile pe PC ale jocurilor Mortal Kombat (2011) şi Injustice: Gods Among Us.

Şi, având în vedere starea în care a fost lansată versiunea pentru PC a lui Mortal Kombat X, ne aşteptăm că aceasta să fie principala cauză pentru amânarea ediţiilor pentru PS3 şi Xbox 360 ale jocului. Se pare că High Voltage Software pur şi simplu nu are resurse suficiente pentru a se ocupa simultan de toate cele trei versiuni ale jocului, prioritară fiind, momentan, repararea ediţiei pentru PC.

Mortal Kombat X este disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Versiunile pentru Xbox 360 şi PlayStation 3 ale jocului încă sunt aşteptate în această toamnă, însă, nu ar mira pe nimeni dacă acestea, până la urmă, ar fi anulate. Warner Bros. Interactive Entertainment are antecedente în acest sens, atât Dying Light, cât şi viitorul Mad Max renunţând la ediţiile pentru vechea generaţie de console.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News