Mortal Kombat X – DLC-ul Jason Voorhees se lansează azi, urmează Predator

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 05.05.2015
Mortal Kombat X – DLC-ul Jason Voorhees se lansează azi, urmează Predator

Iată că la nici o lună de la apariţia pe piaţă a noului Mortal Kombat X, NetherRealm Studios şi Warner Bros. Interactive Entertainment se pregătesc de lansarea primului pachet DLC important pentru joc: Jason Voorhees, acompaniat de setul de skin-uri The Horror Pack.

Evident, principala atracţie a acestui pachet este eroul negativ din seria Friday The 13th, Jason Voorhees, personaj jucabil ce se va alătura distribuţiei din Mortal Kombat X. The Horror Pack oferă trei skin-uri suplimentare: Vampiress Mileena, Kraken Reptile şi Pharaoh Ermac.

De altfel, Jason Voorhees a fost si „eroul” celui mai nou live stream realizat de echipa de la NetherRealm Studios, în cadrul acestei transmisii fiind prezentate variaţiunile şi mişcările speciale ale acestui nou personaj. Nu în ultimul rând, a fost prezentat şi un scurt teaser pentru Predator (un nou „guest character” ce-şi va face apariţia în curând în Mortal Kombat X), iar Ed Boon a promis ca ediţia de PC a jocului va primi un update major în cursul zilei de azi, acesta urmând să corecteze toate problemele prezente pe această platformă şi să aducă jocul la acelaşi nivel cu omologul său de pe console.

Mortal Kombat X este disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Versiunile pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 ale jocului vor fi lansate în această vară. DLC-urile Jason Voorhees şi The Horror Pack vor putea fi descărcate începând de azi de posesorii Kombat Pack-ului pentru Mortal Kombat X, acestea urmând să devină disponibile începând cu 12 mai 2015 şi pentru achiziţie separată.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News