Mortal Kombat X: Erron Black şi Shinnok confirmaţi, iată şi reclama TV

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 30.03.2015
Mortal Kombat X: Erron Black şi Shinnok confirmaţi, iată şi reclama TV

Sfârşitul de săptămână a fost din nou aglomerat pentru NetherRealm Studios: în cadrul live stream-ului de vineri seară, a fost confirmată prezenţa în Mortal Kombat X a două noi personaje jucabile: Shinnok (boss-ul final din MK4 va reveni cu o combinaţie de abilităţi noi şi vechi), precum şi Erron Black (un personaj complet nou, combinaţie de mercenar, cowboy şi ninja). Acesta din urmă a primit şi un trailer dedicat, pe care îl puteţi urmări în continuare.

De asemenea, după cum a fost promis săptămâna trecută, şi-a făcut apariţia spotul ce va fi folosit pentru promovarea jocului la TV. De regia acestuia s-a ocupat Shavo Odadjian de formaţia System of A Down, iar pe fundalul sonor al clipului veţi putea recunoaşte melodia “Chop Suey!”.

Nu în ultimul rând, în cadrul celui mai recent live stream, pe care îl puteţi urmări în întregime mai jos, au fost prezentate în detaliu trei personaje: Erron Black (minutul 23:00), Liu Kang (minutul 35:00) şi Shinnok (minutul 45:00).

Mortal Kombat X va fi lansat pe 14 aprilie 2015, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Versiunile pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 vor întârzia până în această vară. De asemenea, ediţia Mortal Kombat X pentru console şi PC va fi acompaniată şi de o versiune pentru dispozitive mobile a jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News