Mortal Kombat X – gameplay din Story Mode şi detalii despre Kombat Pack

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 20.03.2015
Mortal Kombat X – gameplay din Story Mode şi detalii despre Kombat Pack

Sfârşitul săptămânii trecute a marcat difuzarea unui nou live stream de către echipa de la NetherRealm Studios, şi de această dată dedicat noul Mortal Kombat X. S-a discutat despre Story Mode-ul pe care echipa producătoare l-a implementat în joc.

Formula din titlul Mortal Kombat anterior a fost dinamizată prin adăugarea secvenţelor de tip Quick Time Events (QTE), acestea oferind o oarecare variaţiune şi doză de imprevizibil luptelor din poveste. În continuare puteţi admira câteva minute din primul capitol al jocului, acestea incluzând şi câteva confruntări trăite din perspectiva lui Johnny Cage.

De asemenea, a fost confirmat primul luptător ce va fi inclus în Kombat Pack-ul dedicat lui Mortal Kombat X (doar o denumire pompoasă pentru obişnuitul Season Pass). Este vorba despre Jason Voorhees, înfricoşătorul erou negativ al filmelor din seria Friday the 13th. Pe lângă Jason, Kombat Pack-ul va include acces la încă trei luptători suplimentari: două personaje clasice din seria Mortal Kombat, precum şi încă un “invitat-surpriză”.

Nu în ultimul rând, Kombat Pack-ul va include şi aşa-numitul Samurai Pack, un set de skin-uri suplimentare pentru trei dintre personajele din Mortal Kombat X: Ronin Kenshi, Samurai Shinnok şi Jingu Kitana. Cu această ocazie, este în sfârşit confirmată şi prezenţa a încă două personaje clasice: Kenshi (apărut pentru prima dată în Mortal Kombat: Deadly Alliance) şi Shinnok (boss-ul de final din Mortal Kombat 4).

Odată cu apariţia fiecărui personaj nou inclus în Kombat Pack, deţinătorii acestui pachet vor primi şi seturi de costume noi pentru fiecare dintre luptătorii jucabili din Mortal Kombat X.

NetherRealm Studios are veşti şi pentru cei care au de gând să joace Mortal Kombat X pe telefoanele sau tabletele lor echipate cu iOS sau Android. Studioul lui Ed Boon a lansat un clip de gameplay consistent din această versiune a jocului, demonstrând astfel cum se vor desfăşura luptele din versiunea mobilă jocului.

Mortal Kombat X va fi lansat pe 14 aprilie 2015, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Versiunile pentru PlayStation 3 şi Xbox vor întârzia până în vara acestui an.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News