Mortal Kombat X: Jax revine, alături de fiica sa (UPDATE: Kenshi confirmat)

Autor: Cosmin Aionita | 03.04.2015
Mortal Kombat X: Jax revine, alături de fiica sa (UPDATE: Kenshi confirmat)

Update: Ieri seară a avut loc un nou live stream din partea producătorilor jocului Mortal Kombat X, în care au fost oferite detalii despre versiunea mobilă a jocului, dar şi primele demonstraţii de gameplay cu Kenshi (personajul fiind astfel confirmat oficial) şi Sonya Blade. Întreaga înregistrare a stream-ului poate fi urmărită în continuare. De asemenea, mai jos puteţi admira ecranul de selectare a personajelor din Mortal Kombat X în versiunea sa finală, cu toţi luptătorii incluşi în distribuţia jocului.

Mortal Kombat X


Ne-am obişnuit deja ca în fiecare săptămână, cei de la NetherRealm Studios să confirme câte un nou luptător din Mortal Kombat X prin intermediul unui nou trailer, de această dată venind rândul lui Jax (Jackson Briggs), personaj ce şi-a facut debutul în Mortal Kombat 2. Totuşi, în Mortal Kombat X, Jax nu va fi singur, ci va lupta alături de fiica sa, Jacqueline Briggs, aceasta fiind, la rândul său, un personaj jucabil în noul titlu.

Astfel, Jax se alătura distribuţiei de personaje deja confirmate pentru Mortal Kombat X, care, în momentul de faţă, arată cam aşa:

Johnny Cage
Sonya Blade
Cassie Cage (personaj nou, fiica primilor doi)
Jax
Jacqui Briggs (personaj nou, fiica lui Jax)
Liu Kang
Kung Lao
Raiden
Sub-Zero
Scorpion
Kenshi
Takeda Takahashi (personaj nou, fiul lui Kenshi)
Kung Jin (personaj nou, vărul lui Kung Lao)
Kano
Shinnok
Quan Chi
Kotal Kahn (personaj nou, noul împărat al Outworld-ului)
D’Vorah (personaj nou, garda de corp a lui Kotal Kahn)
Reptile
Erron Black (personaj nou, mecenar aflat în slujba lui Kotal Kahn)
Ferra/Torr (personaj nou, garda de corp a lui Kotal Kahn)
Kitana
Mileena
Ermac
Goro (prinţul rasei Shokan, disponibil doar pentru cei care plasează o precomandă)

De asemenea, sâmbătă, 4 aprilie 2015, va avea loc un live stream special dedicat lui Mortal Kombat X, ce va putea fi urmărit pe canalul de Twitch al AmazonGames, în care, pentru prima dată, vor fi dezvăluite secvenţe de gameplay cu Goro.

Mortal Kombat X va fi lansat pe 14 aprilie 2015, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Versiunile pentru PlayStation 3 şi Xbox vor întârzia până în vara acestui an.

Mortal Kombat X

Urmărește Go4Games.ro pe Google News