Mortal Kombat X: Liu Kang confirmat oficial, colaborare cu System of A Down

Autor: Cosmin Aionita | 27.03.2015
Mortal Kombat X: Liu Kang confirmat oficial, colaborare cu System of A Down

Nu trece o săptămână fără să apară o sumedenie de veşti noi din tabara celor de la NetherRealm Studios: în primul rând, canalul de YouTube al ediţiei ruseşti a revistei Maxim a publicat, în premieră, un nou trailer pentru Mortal Kombat X, acesta confirmând oficial includerea lui Liu Kang în distribuţia noului joc.

De asemenea, după cum era de aşteptat, Mortal Kombat X va beneficia atât de un spot TV ce va fi folosit pentru promovarea jocului pe diferite posturi de televiziune, precum şi de un trailer de lansare. Ambele sunt realizate cu ajutorul cunoscutului muzician Shavo Odadjian din formaţia System of A Down şi vor folosi, ca fundal sonor, populara melodie “Chop Suey!”. Spotul TV ar trebui să fie lansat azi, în timp ce trailer-ul de lansare se va lăsa aşteptat până pe 6 aprilie 2015.

Nu în ultimul rând, în această seară, începând cu ora 22:00 (ora României), NetherRealm Studios va difuza un nou live stream dedicat lui Mortal Kombat X, acesta urmând să se concentreze pe dezvăluirea unui nou personaj – Erron Black (dacă ne luăm după teaser-ul de mai jos).

Tomorrow! www.twitch.tv/netherrealm

Posted by Mortal Kombat on Thursday, March 26, 2015

Mortal Kombat X va fi lansat pe 14 aprilie 2015, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Versiunile pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 vor întârzia până în această vară. De asemenea, ediţia Mortal Kombat X pentru console şi PC va fi acompaniată şi de o versiune pentru dispozitive mobile a jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News