Mortal Kombat X: noi personaje dezvăluite la Gamescom?

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 05.08.2014
Mortal Kombat X: noi personaje dezvăluite la Gamescom?

Warner Bros. şi NetherRealm Studios au început campania de promovare a viitorului titlu al seriei Mortal Kombat, proaspăt anunţatul Mortal Kombat X. Şi, având în vedere curiozitatea fanilor, Ed Boon şi echipa sa au început să dezvăluie noi personaje din joc: iniţial am aflat de Scorpion şi Sub-Zero, la E3 2014 a venit rândul noilor veniţi D’Vorah, Ferra/Torr, Cassie Cage (fiica lui Johnny Cage şi a Sonyei Blade) şi Kotal Kahn (noul împărat al Outworld-ului), iar la San Diego Comic Con 2014 Raiden s-a alăturat distribuţiei din MKX.

Mortal Kombat X

De asemenea, se pare că veteranul Kano va reveni în Mortal Kombat X, dezvăluirea regăsindu-se în paginile revistei germane GamePro. Nu în ultimul rând, o conversaţie purtată de Ed Boon pe Twitter lasă de înţeles că MUSTARD şi KETCHUP îşi vor face reapariţia în MKX. Pentru cei care nu ştiu, acestea au fost numele de cod pentru Cyrax şi Sektor în timpul procesului de realizare a lui Mortal Kombat 3, jocul în care cei doi cyber-ninja şi-au făcut debutul.

Mortal Kombat X

Mortal Kombat X se va desfăşura imediat după evenimentele din precedentul titlu Mortal Kombat şi va continua până in viitor, la peste 25 de ani de la sfârşitul ultimului joc. Mortal Kombat X are la bază o versiune modificată a motorului grafic Unreal Engine şi va rula în rezoluţie FullHD (1080p), la un framerate de 60 FPS.

Mortal Kombat X va fi lansat în 2015, pentru PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News