Mortal Kombat X – primele clipuri de gameplay cu Predator

Autor: Cosmin Aionita | 30.06.2015
Mortal Kombat X – primele clipuri de gameplay cu Predator

Şi-au făcut apariţia primele clipuri de gameplay cu Predator, probabil cel mai aşteptat personaj-invitat din Mortal Kombat X. După cum puteţi vedea în materialele video de mai jos, Predatorul îşi va folosi mai toate abilităţile din filme drept mişcări speciale, păstrând câteva surprize pentru fatalităţi.

Predator va fi inclus în pachetul Kombat Pack, alături de ceilalţi luptători suplimentari: Jason Voorhees, Tanya (deja disponibili) şi Tremor, precum şi de o serie de skin-uri suplimentare pentru personajele clasice.

Deşi a fost anunţat cu ceva vreme înainte de apariţia pe piaţă a jocului Mortal Kombat X şi folosit constant în materialele de promovare ale jocului, Predator nu are încă o dată de lansare exactă. În schimb, ştim că pachetul ce-l va include pe Predator, precum şi un skin Carl Weathers pentru Jax, este aşteptat în cursul lunii iulie 2015.

Mortal Kombat X este disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Versiunile pentru Xbox 360 şi PlayStation 3 ale jocului sunt aşteptate în această toamnă.

Mortal Kombat X

Urmărește Go4Games.ro pe Google News