Mortal Kombat X – trailer de gameplay cu Kitana şi Kung Lao

Autor: Cosmin Aionita | 15.01.2015
Mortal Kombat X – trailer de gameplay cu Kitana şi Kung Lao

Warner Bros. Interactive Entertainment şi NetherRealm Studios au oferit un nou trailer pentru Mortal Kombat X, dezvăluind astfel un nou personaj clasic – Kitana, dar şi prezentându-l pentru prima dată, în imagini oficiale, pe Kung Lao. De asemenea, trailer-ul îl prezintă în premieră pe Goro, aşa cum acesta va aparea în Mortal Kombat X. În plus, avem parte şi de secvenţe de gameplay la 60 de cadre pe secundă (alegeţi optiunea 1080HD 60fps pentru calitate maximă).

Kitana este fiica lui Sindel, împărăteasa Edeniei, adoptată de Shao Kahn atunci când Outworld-ul a cucerit tărâmul Edeniei. Atât Kitana, cât şi Kung Lao, au fost ucişi în jocul precedent al seriei, însă, având în vedere cât de impredictibil este universul Mortal Kombat, mai mult ca sigur că Ed Boon şi echipa sa vor avea o motivaţie bine întemeiată pentru a justifica revenirea celor doi.

Povestea din Mortal Kombat X va începe imediat după evenimentele din precedentul titlu Mortal Kombat şi va continua până in viitor, la peste 25 de ani de la sfârşitul ultimului joc. Pe lângă Kung Lao şi Kitana, din distribuţia jocului vor face parte Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kano, Quan Chi şi Goro (acesta va fi disponibil doar pentru cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Mortal Kombat X), precum şi personaje noi: D’Vorah, Ferra/Torr, Cassie Cage (fiica lui Johnny Cage şi a Sonyei Blade) sau Kotal Kahn (noul împărat al Outworld-ului).

Mortal Kombat X

Componenta online va fi puternic integrată în Mortal Kombat X: jucătorilor le va fi oferită ocazia de a se alătura unor tabere virtuale (Lin Kuei, White Lotus, Brotherhood of Shadows, Special Force şi Black Dragon) şi de a câştiga puncte pentru acestea chiar şi atunci când joacă offline (meniurile jocului îşi vor schimba aspectul în funcţie de tabăra care se află în fruntea clasamentului general). Nu va lipsi nici Challenge Tower-ul din Mortal Kombat X, însă challenge-urile se vor schimba dinamic, câteodată chiar şi la intervale de doar o oră.

Mortal Kombat X va fi lansat pe 14 aprilie 2015, pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360.

Mortal Kombat X

Urmărește Go4Games.ro pe Google News