Namco Museum, colecţie de jocuri retro pentru Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 31.07.2017
Namco Museum, colecţie de jocuri retro pentru Nintendo Switch

Bandai Namco Entertainment a anunţat colecţia de jocuri Namco Museum, disponibilă deja în format digital, în Europa, prin intermediul Nintendo eShop pentru Nintendo Switch.

Colecţia adresată nostalgicilor include cele mai populare jocuri din era sălilor arcade: PAC-MAN, Dig Dug, Galaga, Galaga ‘88, The Tower of Druaga, Rolling Thunder, Rolling Thunder 2, Sky Kid, Splatterhouse şi Tank Force. Ca un bonus, este inclus şi PAC-MAN VS., un titlu care poate fi savurat alături de până la trei prieteni, fiind bazat pe seria originală PAC-MAN dezvoltată de Toru Iwatani. Nintendo a dezvoltat PAC-MAN VS. în 2003 sub supervizarea directă a legendarului designer Shigeru Miyamoto.

Cu Namco Museum, posesorii de Nintendo Switch pot retrăi oriunde şi oricând zilele de glorie ale jocurilor arcade operate cu monede. Dedicat veteranilor cabinetelor arcade, jocurile din această colecţie (cu excepţia PAC-MAN VS.) includ şi un sistem de leaderboard-uri online, care permite realizarea unui top al celor mai buni jucători din lume. Cei cu adevărat nostalgici pot roti cu 90 de grade consola, imaginile afişate vertical pe ecranul Nintendo Switch amintind şi mai mult de perioada cabinetelor arcade.

În PAC-MAN VS., trei jucători vor colabora ocupând rolurile fantomelor legendare, care îl vânează pe PAC-MAN, controlat de un al patrulea jucător, a cărui sarcină este să scape din labirint adunând cât mai multe Pac Dots. Acest mod de joc necesită două console Nintendo Switch: primul va fi dedicat celor trei fantome, în timp ce al doilea va fi folosit de jucătorul intrat în pielea lui PAC-MAN. În Nintendo eShop este disponibilă o aplicaţie gratuită care permite pentru până la trei jucători să se conecteze la o sesiune de PAC-MAN VS., astfel putându-se realiza o sesiune de multiplayer folosind două console şi un singur exemplar al jocului.

Namco Museum este disponibil în Europa, în format digital pentru Nintendo Switch, prin intermediul Nintendo eShop.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News