Ned Luke în rolul principal din GTA5?

| 16.11.2011
Ned Luke în rolul principal din GTA5?

Anunţul celor de la Rockstar conform căruia studioul lucrează din greu la Grand Theft Auto V a ţinut prima pagină a tuturor publicaţiilor de profil la începutul acestei luni. Bineînţeles, odată cu anunţul iniţial, au apărut şi o sumedenie de întrebări şi supoziţii din partea fanilor, nerabdători să afle ce personaje vor fi implicate în povestea din GTA5 şi locul în care va avea loc acţiunea jocului.

Primul trailer din GTA5 a răspuns câtorva din aceste întrebări, Los Santos (replica virtuală a oraşului Los Angeles) fiind confirmat drept loc în care se vor desfăşura evenimentele noului joc. Totuşi, acest trailer a ridicat şi noi semne de întrebare, pasionaţii de GTA fiind curioşi în legătură cu cine va fi personajul central din noul titlu al seriei.

GTA5

Lucrurile încep să se clarifice însă şi în această privinţă. Conform IMDB, actorul Ned Luke (cu apariţii în seriale TV precum NYPD Blue, J.A.G. sau Law & Order) este creditat cu rolul lui Albert De Silva, presupusul personaj central din GTA5. Mai mult, actorul Jimmy Taenaka, unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Luke, a confirmat prin intermediul unui mesaj pe Twitter faptul că amicul său a primit rolul principal în viitorul joc al celor de la Rockstar.

Reprezentanţii Rockstar Games nu au confirmat încă aceste zvonuri.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News