Netflix va realiza un film și un serial Gears of War. Dave Bautista se autopropune pentru rolul principal

Autor: Cosmin Aionita | 14.11.2022
Netflix va realiza un film și un serial Gears of War. Dave Bautista se autopropune pentru rolul principal
Foto: Dave Bautista Twitter

Netflix a anunțat că a ajuns la un acord cu studioul The Coalition (parte a Xbox Game Studios) pentru realizarea unui film bazat pe seria de jocuri Gears of War, precum și a unui serial animat destinat publicului adult, bazat pe același univers.

Anunțul a fost urmat de reacții din partea comunității, o bună parte dintre fani îndemnându-i pe cei de la Netflix să-l recruteze „pe Dave” („Get Dave”). Este vorba despre Dave Bautista, fostul wrestler din WWE și actor de mare succes în ultimii ani (Blade Runner 2049, Dune, seria Guardians of the Galaxy). Bautista este un mare fan al seriei Gears of War, acesta declarând că, în 2019, a încercat tot ce era posibil pentru a transforma acest univers într-un film de lung metraj. Mai mult, Bautista a avut și o apariție în Gears 5, cel mai recent joc din serie.

Mai mult, în urma anunțului făcut de Netflix, Bautista a reacționat imediat, postând pe Twitter o un clip în care apare îmbrăcat în costumul specific trupelor COG din Gears of War. Cooptarea lui Bautista pentru viitorul film Netflix este susținută și de Cliff Bleszinski, designer-ul trilogiei inițiale Gears of War dezvoltate de Epic Games.

Sursa: PC Gamer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News