Nex Machina soseşte şi pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 20.03.2017
Nex Machina soseşte şi pe PC

Studioul finlandez Housemarque a anunţat că Nex Machina, jocul anunţat la PlayStation Experience 2016 pentru PlayStation 4, îşi va face apariţia şi pe PC, concomitent cu versiunea pentru console.

După cum ne-au obişnuit deja cei de la Housemarque, autorii unor jocuri precum Resogun sau Super Stardust HD, şi Nex Machina va fi un twin stick arcade shooter, lucru lesne de observat şi din trailer-ul ataşat. Totuşi, deşi jocul a fost gândit iniţial pentru controller, producătorii promit că vor oferi şi o schemă de control optimizată pentru mouse şi tastatură.

Jocurile celor de la Housemarque sunt renumite deja pentru „nebunia” lor grafică, studioul finlandez lucrând în colaborare cu NVIDIA pentru a se asigura că versiunea pentru PC a lui Nex Machina se va ridica la nivelul aşteptărilor.

Deşi nu a fost confirmată o dată exactă de apariţie a jocului, cei de la Housemarque au declarat că intenţionează să lanseze Nex Machina în vara acestui an, în regim digital, pentru PlayStation 4 şi PC. Versiunea pentru PC a jocului va fi disponibilă prin intermediul Steam.

Nex Machina

Nex MachinaNex Machina

Nex MachinaNex Machina

Urmărește Go4Games.ro pe Google News