Ni se pregătește un nou joc South Park

Autor: Cosmin Aionita | 09.08.2021
Ni se pregătește un nou joc South Park
Foto: Ubisoft / South Park Studios

Conform celor de la Bloomberg, un nou joc South Park s-ar afla în plin proces de dezvoltare. De această dată, noul titlu South Park ar fi unul 3D, produs de un studio intern pus la punct chiar de către Trey Parker și Matt Stone, creatorii serialului animat omonim.

Noul joc South Park ar fi parte a înțelegerii pe care Parker și Stone au realizat-o cu ViacomCBS, cei doi primind aproximativ 900 de milioane de dolari pentru a continua serialul South Park până la sezonul cu numărul 30, dar și pentru a crea 14 filme din această serie. Noul joc nu are încă un nume oficial, existența și dezvoltarea sa fiind însă confirmate, conform Bloomberg, printr-un e-mail trimis de Matt Stone.

Precedentele jocuri South Park au fost publicate de Ubisoft

În timp ce precedentele două jocuri din serie – South Park: The Stick of Truth și South Park: The Fractured But Whole – au fost dezvoltate și publicate în colaborare cu Ubisoft, acest nou titlu South Park ar fi produs de un studio intern pornit chiar de către Parker și Stone.

De asemenea, în timp ce South Park: The Stick of Truth (realizat de Obsidian Entertainment) și South Park: The Fractured But Whole (Ubisoft San Francisco) au fost RPG-uri 2D, zvonurile spun că noul joc South Park ar fi unul 3D.

Noul joc ar fi finanțat chiar de către Trey Parker și Matt Stone, aceștia urmând să fie mult mai implicați în procesul de dezvoltare a acestui titlu, spre deosebire de precedentele jocuri video ale seriei.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News