Nioh 2 a fost finalizat şi va fi lansat la timp!

Autor: Cosmin Aionita | 13.02.2020
Nioh 2 a fost finalizat şi va fi lansat la timp!

Koei Tecmo şi Team Ninja au anunţat, prin intermediul contului oficial de Twitter al studioului, că jocul Nioh 2 a atins stadiul Gold. În terminologia folosită de producătorii de jocuri, un joc atinge stadiul Gold atunci când dezvoltarea sa a fost finalizată, discul acestuia fiind trimis către fabrici pentru a fi multiplicat. Astfel, termenul de lansare pentru Nioh 2 va fi respectat, jocul urmând să-şi facă apariţia pe 13 martie 2020.

În Nioh 2, jucătorii vor intra în pielea unui mercenar singuratic, acţiunea urmând să se desfăşoare în Japonia anului 1555. Eroul nostru ascunde însă un secret teribil: acesta este o „corcitură” între om şi yokai, spirite malefice ce se hrănesc cu victimele lor. Ironic, protagonistul a îmbrăţişat ocupaţia de vânător de demoni, folosindu-şi puterile pentru stârpi creaturile responsabile pentru propria-i existenţă.

Într-o astfel de luptă, eroul pierde controlul asupra propriilor abilităţi moştenite de la yokai, fiind salvat de un negustor, cu ajutorul aşa-ziselor „Spirit Stones”, artefacte ce permit comunicarea dintre oameni şi yokai. Stăpân din nou pe propriilor puteri, protagonistul pleacă, împreună cu noul său aliat, în căutarea altor Spirit Stones. Cei doi nu vor fi însă singurii interesaţi de acestea artefacte legendare…

Nioh 2 va fi lansat, pentru PlayStation 4, pe 13 martie 2019. Dacă ne luăm după parcursul primului joc din serie, este foarte posibil ca această continuare să devină disponibilă, ulterior, şi pentru PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News