No Man’s Sky, disponibil începând de azi

Autor: Cosmin Aionita | 10.08.2016
No Man's Sky, disponibil începând de azi

Sony Interactive Entertainment şi studioul Hello Games celebrează lansarea jocului No Man’s Sky prin intermediul unui trailer final, pe care îl puteţi urmări un pic mai jos. Jocul celor de la Hello Games este disponibil începând de azi pentru PlayStation 4, urmând ca versiunea de PC să fie lansată la sfârşitul acestei săptămâni.

No Man’s Sky este unul dintre cele mai ambiţioase proiecte pornite vreodată de o echipă de producători independenţi precum Hello Games. Aceştia şi-au propus să creeze ceva incredibil: un întreg univers generat procedural, în care jucătorii să poată vizita planete întregi, să acumuleze mijloacele necesare pentru a explora şi mai departe, să participe la bătălii spaţiale etc.

No Man’s Sky poate fi achiziţionat pentru PlayStation 4 în versiune digitală, via PlayStation Store, la un preţ de 239,9 lei, sau în versiuni fizice, pe disc: ediţia standard este disponibilă la un preţ de 269,9 lei, în timp ce ediţia limitată, a cărei conţinut îl puteţi admira în imaginea de mai jos, costă 349,9 lei.

No Man’s Sky va fi lansat pentru PC pe 12 august 2016, jocul fiind disponibil sub formă de precomandă prin Steam (59,99€) sau Good Old Games (59,99$).

No Man's Sky

Urmărește Go4Games.ro pe Google News