No Man’s Sky primeşte primul update important: Foundation Update

Autor: Cosmin Aionita | 28.11.2016
No Man's Sky primeşte primul update important: Foundation Update

După lansarea lui No Man’s Sky, micuţul studio independent Hello Games a trecut printr-o perioadă foarte delicată, fiind acuzat din toate părţile de publicitate falsă, versiunea finală a jocului nereuşind să incorporeze toate promisiunile făcute de-a lungul ciclului de dezvoltare.

După un interval în care a preferat să păstreze liniştea, lansând câteva patch-uri menite să corecteze bug-urile din joc, Hello Games iată că revine, dezvăluind primul update major pentru No Man’s Sky: Foundation Update. Titlul a fost ales pentru că reprezinta câteva dintre opţiunile noi pe care acest update le aduce, dar şi datorită faptului că Foundation Update va fi folosit drept fundaţie pentru următoarele modificări pe care le va primi No Man’s Sky.

În primul rând, Foundation Update diversifică modalităţile în care poate fi abordat No Man’s Sky, introducând nu mai puţin de trei moduri de joc: Normal (experienţa originală din No Man’s Sky), Creative (jucătorii vor putea explora universul fără limitări artificiale şi vor putea construi baze de dimensiuni apreciabile) şi Survival (experienţa de joc va fi mult mai dificilă, cu numeroase provocări ce trebuie îndeplinite pentru a supravieţui).

A doua mare funcţie adusă de Foundation Update este posibilitatea ca jucătorii să-şi construiască o bază proprie pe planeta pe care doresc. Aceste baze vor putea fi folosite pentru adăpost, pentru depozitarea resurselor, pentru însămânţarea şi întreţinerea unor culturi de plante sau chiar pentru angajarea unor NPC-uri de pe staţiile spaţiale drept cercetători, ale căror studii pot debloca tehnologii şi produse noi pentru jucător. Acesta se va putea teleporta oricând doreşte în propria sa bază.

Nu în ultimul rând, cea de-a treia opţiune majoră adăugată de Foundation Update este posibilitatea de a recruta propriile transportoare spaţiale, bunurile şi resursele recoltate de pe o planetă putând fi teleportate pe aceste nave spaţiale şi apoi transportate de-a lungul galaxiei pentru a fi comercializate la momentul oportun. Acestea nu sunt însă toate noutăţile aduse de Foundation Update, o listă detaliată a acestora putând fi consultată aici.

No Man’s Sky este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4 şi PC.

No Man's SkyNo Man's Sky

No Man's SkyNo Man's Sky

Urmărește Go4Games.ro pe Google News