Noi imagini din GTA: The Trilogy – The Definitive Edition

Autor: Cosmin Aionita | 08.11.2021
Noi imagini din GTA: The Trilogy – The Definitive Edition
Foto: Rockstar Games

Prin intermediul paginii oficiale de pe magazinul online al companiei, Rockstar Games a publicat noi imagini din GTA: The Trilogy – The Definitive Edition, atât din edițiile pentru consolele PlayStation 4 și PlayStation 5, pentru PC, cât și pentru Nintendo Switch.

PC

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition va include versiuni actualizate ale jocurilor Grand Theft Auto III, GTA Vice City și GTA San Andreas. Cele trei jocuri vor beneficia de îmbunătățiri grafice precum texturi de rezoluție înaltă, modele refăcute, vegetație mai bogată și un sistem de iluminare complet reimplementat, cu umbre, reflexii, suprafețe lichide și efecte meteo. Ediția de PC va oferi suport pentru NVIDIA DLSS.

PlayStation 4 / PlayStation 5

Vor fi modernizate și multe dintre mecanicile de gameplay: schema de control a fost refăcută folosind ca bază modelul din GTA V, mini-map-urile au fost actualizate pentru a permite jucătorilor să seteze waypoint-uri și a fost adăugată posibilitatea de a reporni imediat o misiune ratată. Pe Nintendo Switch se vor putea realiza operațiunile de zoom, pan și operare a meniurilor prin intermediul ecranului tactil, iar țintirea va putea fi asistată cu ajutorul senzorilor de mișcare.

Nintendo Switch

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition va fi lansat pe 11 noiembrie 2021, în format digital pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One și PC (prin Rockstar Games Launcher).

Sursa: Rockstar Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News