Noi jocuri Ghostbusters în această vară

Autor: Cosmin Aionita | 18.04.2016
Noi jocuri Ghostbusters în această vară

Activision, în colaborare cu Sony Pictures, a anunţat noile jocuri Ghostbusters ce-şi vor face apariţia în această vară, pentru a acompania noul film al seriei. Este vorba despre Ghostbusters pentru PC şi console, un joc de acţiune cu elemente de role playing şi suport pentru multiplayer cooperativ pentru până la patru jucători (inclusiv local, pe acelaşi sistem). Fiecare jucător îşi va putea personaliza propriul vânător de fantome, cu echipamente şi abilităţi noi, perfecte pentru lupta împotriva fantomelor din New York.

În schimb, Ghostbusters: Slime City este jocul dedicat dispozitivelor mobile bazate pe iOS şi Android, în care jucătorii trebuie să-şi dezvolte propria echipă de vânători de fantome, să-şi construiască propriile proton packs din numeroase combinaţii posibile, să aplice upgrade-uri centrului de operaţiuni al vânătorilor de fantome, să rezolve misiuni în New York, să captureze fantome rare etc. Ghostbusters: Slime City va fi lansat în cursul lunii iulie.

Jocul Ghostbusters pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam) va fi disponibil începând cu 12 iulie 2016 în America de Nord şi 15 iulie 2016 în Europa. Noul film Ghostbusters va avea primiera în România la sfârşitul lunii iulie.

Ghostbusters

GhostbustersGhostbusters

GhostbustersGhostbusters

Urmărește Go4Games.ro pe Google News