Noi titluri Legacy of Kain şi Wolfenstein la orizont?

| 11.02.2013
Noi titluri Legacy of Kain şi Wolfenstein la orizont?

Se pare că pregătirile pentru viitoarea generaţie de console au intrat în linie dreaptă. Sony deja a anunţat că pregăteşte PlayStation Meeting 2013, eveniment ce urmează să se desfăşoare în New York pe 20 februarie, unde, cel mai probabil, gigantul japonez are de gând să anunţe PlayStation 4.

Legacy of KainBineînţeles, o astfel de nouă consolă va avea nevoie de jocuri, iar publisherii se pare ca nu stau cu mâinile în sân. Astfel, Square Enix a înregistrat deja un nou domeniu numit WarOfNosgoth.com, Nosgoth fiind tărâmul în care se desfăşoară acţiunea seriei Legacy of Kain. De altfel, circulau de ceva vreme zvonurile conform cărora studioul Crystal Dynamics (autorii viitorului Tomb Raider şi a precedentelor Soul Reaver 1 şi 2, Blood Omen 2 şi Defiance) ar lucra la un nou titlu al seriei Legacy of Kain, dedicat consolelor de nouă generaţie.

De asemenea, ZeniMax, publisher-ul ce deţine studioul id Software, a înregistrat domeniul Wolfenstein-Spiel.com („spiel” este termenul german pentru cuvântul „joc”). Gurile rele vorbesc despre un nou joc al legendarei serii Wolfenstein, dezvoltat pentru noua generaţie de console folosind motorul grafic id Tech 5 (acelaşi din RAGE). De realizarea jocului se pare că ar fi responsabilă echipa ZeniMax din Suedia, formată din foşti angajaţi ai Starbreeze Studios (Chronicles of Riddick, Syndicate).

Wolfenstein

Urmărește Go4Games.ro pe Google News