Nou driver NVIDIA Game Ready pentru Diablo IV Open Beta. Ce alte noutăți și optimizări au fost aduse

Autor: Cosmin Aionita | 24.03.2023
Nou driver NVIDIA Game Ready pentru Diablo IV Open Beta. Ce alte noutăți și optimizări au fost aduse
Foto: NVIDIA

NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready pentru Diablo IV Open Beta, sesiunea de testare beta pentru cel mai recent joc de la Blizzard Entertainment urmând să se desfășoare în acest weekend, începând de astăzi, cu suport pentru DLSS 2.

Cel mai nou driver Game Ready include optimizări și pentru Ray Tracing: Overdrive Mode din Cyberpunk 2077, suport pentru DLSS 2 în Deceive Inc., update-ul cu DLSS 3 pentru Forza Horizon 5, lansarea lui The Last of Us Part I cu DLSS 2, lansarea Early Access cu DLSS 2 a lui Smalland: Survive the Wilds și Resident Evil 4.

Diablo IV Open Beta primește upgrade de performanță cu DLSS 2, iar DLSS 3 vine la lansare

Atunci când Diablo IV Open Beta va fi live, posesorii de soluții video GeForce vor primi un upgrade de performanță grație DLSS 2, iar, atunci când Diablo IV se lansează pe 6 iunie, gamerii care dețin o placă video GeForce RTX seria 40 vor putea activa DLSS 3 pentru un sport suplimentar de performanță în acest joc.

Game Ready pentru preview-ul tehnologic Ray Tracing: Overdrive Mode din Cyberpunk 2077

Acesta este driver-ul care trebuie folosit pentru cea mai bună experiență în preview-ul tehnologic din Cyberpunk 2077 Ray Tracing: Overdrive Mode, care promite să îmbunătățească aspectul jocului cu o implementare Ray Tracing completă, cunoscută și drept Path Tracing.

Preview-ul tehnologic Ray Tracing: Overdrive Mode pentru Cyberpunk 2077 se va lansa pe 11 aprilie și se dorește a fi un sneak peek asupra viitorului Ray Tracing-ului. NVIDIA lucrează împreună cu CD Projekt RED pentru și mai multe îmbunătățiri de Ray Tracing și optimizări de performanță.

Forza Horizon 5 devine și mai rapid pe 28 martie cu DLSS 3

Forza Horizon 5 urmează să primească un update pe 28 martie, care va aduce suport pentru DLSS 3 în foarte apreciatul joc de curse de la Playground Games. În acest update va fi adăugat suportul pentru NVIDIA DLSS 3 și NVIDIA Reflex. Atunci când va fi activat, DLSS 3 va permite plăcilor video GeForce RTX din seria 40 să depășească bariera de 120 FPS, în rezoluție 4K, cu toate setările grafice din acest joc împinse la maximum.

Deceive Inc., Smalland: Survive the Wilds și The Last of Us Part I primesc upgrade cu DLSS Super Resolution

Cu plugin-uri pentru DLSS 2 disponibile în Unreal și Unity, precum și documentația pentru integrare disponibilă public pe pagina NVIDIA Developers, DLSS 2 poate fi adăugat în jocuri chiar și într-o singură zi, oferind milioanelor de gameri ce dețin o soluție GeForce RTX o experiență superioară.

Dezvoltatorii de jocuri continuă să adauge NVIDIA DLSS 2 (Super Resolution) pentru a îmbunătăți jocurile. Noul driver NVIDIA Game Ready pentru Diablo IV Open Beta oferă și upgrade-uri DLSS pentru:

  • Deceive Inc.: disponibil acum cu DLSS 2
  • Smalland: Survive the Wilds: disponibil pe 29 martie cu DLSS 2
  • The Last of Us Part I: disponibil pe 28 martie cu DLSS 2

DLSS continuă să fie adoptat într-un ritm rapid, inclusiv în cele mai mari jocuri

Dezvoltatorii de jocuri continuă să folosească NVIDIA DLSS pentru a-și îmbunătăți jocurile, iar Diablo IV, Forza Horizon 5, The Last of Us Part I sunt adiții binevenite în lista de jocuri cu suport pentru această tehnologie.

Până acum, peste 270 de jocuri și aplicații folosesc NVIDIA DLSS ca accelerator de performanță bazat pe AI. DLSS 3, cea mai nouă versiune a tehnologiei este disponibilă în 29 de jocuri lansate și a fost adoptat de șapte ori mai rapid decât DLSS 2 în primele șase luni de la lansare.

Nu în ultimul rând, noul driver NVIDIA Game Ready pentru Diablo IV Open Beta adaugă și alte funcții precum:

  • Optimizări din prima zi pentru Resident Evil 4
  • Setări optime prin GeForce Experience pentru patru noi jocuri: Kerbal Space Program 2, Last Epoch, Like a Dragon: Ishin! și Wo Long: Fallen Dynasty.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News