Noua aplicație NVIDIA App, acompaniată de un nou driver Game Ready

Autor: Cosmin Aionita | 23.02.2024
Noua aplicație NVIDIA App, acompaniată de un nou driver Game Ready
Foto: NVIDIA

Cel mai noi driver NVIDIA Game Ready s-a lansat alături de varianta Beta pentru NVIDIA App, noul companion esențial pentru gamerii și creatorii de conținut care folosesc laptopuri sau PC-uri cu plăci video NVIDIA. NVIDIA App beta este primul pas pentru modernizarea și unificarea aplicațiilor NVIDIA Control Panel și GeForce Experience.

Driverul Game Ready aduce optimizări pentru Nightingale, un PVE open-world survival, cu suport pentru tehnologiile DLSS 3 și Reflex.

NVIDIA App Beta, disponibil acum

NVIDIA App simplifică procesul prin care îți poți ține PC-ul la zi cu update-urile pentru driverele NVIDIA și, în același timp, permite descoperirea și instalarea rapidă a aplicațiilor precum GeForce Now, NVIDIA Broadcast și NVIDIA Omniverse.

Cu un centru de control unificat, aplicația permite, pentru utilizatorii GeForce RTX, ajustarea precisă a setărilor din jocuri și driverelor dintr-un singur loc, alături de un nou overlay in-game pentru acces mai ușor la unelte puternice de înregistrat, overlay de monitorizare a performanței și filtre, printre care și unele noi bazate pe AI.

NVIDIA App
Foto: NVIDIA

Versiunea Beta disponibilă acum încorporează multe dintre funcțiile de top ale aplicațiilor deja existente, optimizează experiența utilizatorilor, include un log-in opțional pentru bundle-uri și recompense și oferă noi capabilități RTX care să eleveze experiențele de gaming și creative.

NVIDIA App dispune și de noi filtre Freestyle bazate pe AI. RTX HDR adaugă HDR (High Dynamic Range) jocurilor SDR (Standard Dynamic Range) pe display-urile compatibile HDR, în timp ce RTX Dynamic Vibrance îmbunătățește funcția NVIDIA Control Panel Digital Vibrance, crescând claritatea vizuală în jocuri.

NVIDIA App poate fi descărcată de aici.

De asemenea, noul driver Game Ready adaugă setări optime pentru patru noi jocuri:

  • Granblue Fantasy: Relink
  • Nightingale
  • Pacific Drive
  • Skull and Bones

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News