Noutăți de la NVIDIA pentru Gamescom 2021

Autor: Cosmin Aionita | 25.08.2021
Noutăți de la NVIDIA pentru Gamescom 2021
Foto: NVIDIA

Cu ocazia Gamescom 2021, eveniment care debutează astăzi, NVIDIA a venit cu o serie de vești și update-uri referitoare la tehnologiile implementate în familia de plăci video GeForce RTX.

Marvel’s Guardians of the Galaxy va include suport pentru NVIDIA DLSS și Ray Tracing

NVIDIA a confirmat că atunci când Marvel’s Guardians of the Galaxy se va lansa, pe 26 octombrie, versiunea de PC va veni cu reflexii ray-traced și NVIDIA DLSS.

Olivier Proulx, Senior Producer la studioul Eidos-Montréal, a confirmat:

Marvel’s Guardians of the Galaxy combină storytelling original cu gameplay single-player de cea mai bună calitate și cu estetică cât mai bună. Cu Ray Tracing și NVIDIA DLSS, jucătorii pe PC se vor putea bucura de grafica fantastică a acestui univers cu o performanță și mai bună.

Dying Light 2: Stay Human primește NVIDIA DLSS și Ray Tracing

Dying Light 2 Stay Human vine în decembrie și va avea suport pentru NVIDIA DLSS, precum și reflexii ray-traced, iluminare globală și umbre.

Tomasz Szałkowski, Rendering Director la Techland, a adăugat:

Parteneriatul nostru cu NVIDIA ne-a ajutat să creăm o experiență imersivă, viscerală pentru jucătorii de Dying Light 2. Ray Tracing îmbunătățește realismul lumii noastre infectate în timp ce NVIDIA DLSS oferă o creștere majoră de performanță fără a sacrifica din calitatea imaginii, astfel încât jucătorii nu vor rata nimic din peisaj.

Battlefield 2042 la pachet cu desktopuri și laptopuri cu GeForce RTX

În iunie a fost anunțat că NVIDIA este partenerul oficial în materie de grafică pentru Battlefield 2042, iar jocul va dispune de suport pentru NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex.

Cu ocazia Gamescom, a fost confirmat că Battlefield 2042 va veni la pachet cu anumite laptopuri și sisteme desktop cu GeForce RTX pentru o perioadă limitată. Seth Christie, Head of Technology la EA Studios Europe, a spus:

Cu suita de tehnologii de la NVIDIA avem posibilitatea să facem din Battlefield 2042 cel mai tehnologizat Battlefield de până acum. NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex oferă performanță maximă, calitatea imaginii și cea mai mică latență pentru un avantaj competitiv. Suntem foarte încântați de parteneriatul nostru cu NVIDIA care este partenerul nostru oficial pentru grafică pe PC. Acest lucru ne ajută să scoatem în evidență scara războiului și câmpurile de luptă dinamice.

Escape from Tarkov și Rust primesc optimizare pentru Reflex

NVIDIA tocmai a lansat un update la NVIDIA Reflex care include optimizări pentru jocurile create în Unity și îmbunătățiri la Boost Mode. Primele două jocuri care vor profita de acest update sunt Rust și Escape From Tarkov, două titluri multiplayer extrem de populare, realizate în Unity.

Mai multe știri NVIDIA despre gaming de la Gamescom 2021

De asemenea, a fost confirmat faptul că remake-ul Myst se lansează pe 26 august 2021, cu suport pentru NVIDIA DLSS și reflexii ray traced. Activarea NVIDIA DLSS poate dubla performanța în Myst. Jocul va intregra DLSS în modul VR.

Hannah Gamiel, Development Director la Cyan Worlds, a declarat:

Responsabilitatea pe care ți-o asumi în momentul în care remasterizezi un titlu clasic precum Myst este să duci fidelitatea grafică a acestui titlu clasic la următorul nivel. Ray tracing permite jucătorilor să experimenteze momentele preferate din Myst într-o nouă lumină, iar NVIDIA DLSS asigură o performanță crescută pentru o nouă generație de jucători.

GRIT este un nou Battle Royale, a cărui acțiunea va avea loc în Vestul Sălbatic și care se lansează pe 1 septembrie în Early Access, cu suport pentru NVIDIA DLSS. DLSS va crește performanța cu până la 60% în GRIT.

Jon Mavor, Team GRIT, a confirmat:

Pentru a cuceri Vestul Sălbatic, vei vrea mereu cele mai bune arme alături. NVIDIA DLSS este cea mai bună armă a unui gamer pentru că oferă performanță maximă și o calitate crescută a imaginii, astfel încât tu să înfrunți tot ce-ți stă în cale.

De asemenea, cu ocazia Gamescom, a fost confirmat că jocurile SYNCED: Off Planet, Bright Memory și Loopmancer vor oferi suport pentru tehnologii precum NVIDIA DLSS și RTX (Ray Tracing) încă din momentele lansărilor acestora, iar Chivalry 2 primește o creștere a performanței, grație implementării DLSS.

Recent, NVIDIA a lansat suport pentru NVIDIA DLSS în Proton, oferind gamerilor de pe Linux posibilitatea de a juca jocuri Vulkan API cu NVIDIA DLSS, printre care DOOM Eternal, No Man’s Sky și Wolfenstein: Youngblood. Luna viitoare, suportul se extinde către multe alte jocuri DirectX 11 și DirectX 12, printre care Control, Cyberpunk 2077, Death Strading, F1 2020, Mechwarrior 5: Mercenaries și Necromunda: Hired Gun.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News