NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready pentru sezonul al treilea din Call of Duty: Modern Warfare III și Warzone

Autor: Cosmin Aionita | 04.04.2024
NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready pentru sezonul al treilea din Call of Duty: Modern Warfare III și Warzone
Foto: NVIDIA

Săptămâna aceasta a fost lansat un nou driver Game Ready Driver (v552.12) pentru posesorii de soluții video GeForce, acesta aducând optimizări pentru Call of Duty: Modern Warfare III, Call of Duty: Warzone și pentru upgrade-ul cu Ray Tracing din Diablo IV, toate aceste titluri fiind compatibile cu NVIDIA DLSS 3 și cu NVIDIA Reflex.

Game Ready pentru Call of Duty

Jucătorii de Call of Duty: Modern Warfare III și Call of Duty: Warzone se pot bucura acum de sezonul 3. Un aspect important al sezonului este întoarcerea hărții Rebirth Island în Call of Duty: Warzone și noi funcții de gameplay care vor schimba dinamica experienței pe această hartă foarte apreciată.

În Call of Duty: Warzone, DLSS 3 crește numărul de cadre pe secundă cu până la 55% în medie, sporind performanța peste limitele impuse de CPU și permite gamerilor să ruleze la cele mai înalte rate de refresh disponibile, pe unele dintre cele mai rapide monitoare. Crește astfel claritatea în mișcare și cât de repede poți vedea inamicii, îmbunătățind în general experiența de gameplay și oferind un potențial avantaj competitiv.

Dacă posesorii de GeForce RTX se regăsesc în situația în care numărul de cadre pe secundă depășește refresh rate-ul maxim al ecranului, pot activa NVIDIA DLAA, care folosește aceeași tehnologie AI precum DLSS pentru a crește fidelitatea imaginii în rezoluții native.

Mai mult, gamerii GeForce pot activa NVIDIA Reflex. Această tehnologie reduce latența sistemului pe PC-uri și laptopuri cu placă GeForce astfel încât acțiunile să se desfășoare mai rapid, oferind un avantaj competitiv în jocurile multiplayer și o experiență mai responsivă în jocurile single player.

De la debutul din septembrie 2020, NVIDIA Reflex a redus latența sistemului în peste 100 de jocuri, iar peste 90% dintre gamerii GeForce au activat Reflex. 9 din top 10 jocuri de tip shooter competitiv au suport pentru Reflex, precum Call of Duty: Modern Warfare III, Call of Duty: Warzone și Overwatch 2. Doar în 2023 gamerii GeForce au jucat peste 10 miliarde de ore în titlurile lor preferate cu ajutorul tehnologiei Reflex care reduce latența sistemului.

În Call of Duty: Modern Warfare III și Call of Duty: Warzone, latența sistemului este redusă cu până la 28%, ceea ce face gameplay-ul mai responsiv.

Update cu Ray Tracing pentru Diablo IV

Noul driver oferă experiența optimă în noul update din Diablo IV, care a adus Ray Tracing, mai exact suport pentru reflexii și umbre ray-traced. În Diablo IV, cu DLSS 3, performanța este multiplicată de 3,1 ori, în medie, în rezoluție 4K cu ray tracing pornit și toate setările maxime. Pe cea mai puternică placă video din lume, GeForce RTX 4090, gamerii se pot bucura de experiența definitivă, cu cea mai bună grafică la 144fps. Recent lansatele GeForce RTX 4080 SUPER și GeForce RTX 4070 Ti SUPER depășesc 100fps, iar GeForce RTX 4070 și GeForce RTX 4070 SUPER depășesc cu ușurință 60fps.

Setări optime cu GeForce Experience și noul NVIDIA App

Posibilitatea de a activa setările optime cu un singur click în GeForce Experience sau NVIDIA App permite utilizatorilor să configureze automat setările jocurilor conform hardware-ului disponibil. Este inclus suport pentru peste 1200 de titluri, iar cel mai nou driver a adăugat 9 noi jocuri:

  • Desynced
  • Dragon’s Dogma 2
  • Granblue Fantasy: Relink
  • Horizon Forbidden West Complete Edition
  • Myth of Empires
  • Nightingale
  • Pacific Drive
  • Skull and Bones
  • The Thaumaturge

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News