NVIDIA aduce puterea RTX 4080 serviciului de cloud gaming GeForce Now

Autor: Cosmin Aionita | 04.01.2023
NVIDIA aduce puterea RTX 4080 serviciului de cloud gaming GeForce Now
Foto: NVIDIA

GeForce Now, serviciul de cloud gaming de la NVIDIA, trece la următorul nivel și livrează performanță de nivelul unui GeForce RTX 4080, această opțiune fiind disponibilă exclusiv sub forma noului abonament Ultimate.

Având la bază arhitectura NVIDIA Ada Lovelace, superPOD-urile noi GeForce Now cu RTX 4080 vor livra peste 64 de teraflopi de putere către un utilizator individual, adică de cinci ori mai mult decât un Xbox Series X și aproape cu 175% mai mult decât superPOD-urile din generația precedentă.

Abonamentul GeForce Now Ultimate își propune să ridice nivelul gaming-ului în cloud și să-l aducă mai aproape ca niciodată de experiențele de gaming locale. Cu performanța lui GeForce RTX 4080, abonații Ultimate vor fi primii care vor putea experimenta gaming de PC pe aproape orice dispozitiv: la 240 de cadre pe secundă în cloud, cu full Ray Tracing și DLSS 3 în jocuri precum Portal RTX.

Cu aportul NVIDIA Reflex, GeForce Now poate atinge acum o latență de click-la-pixel de sub 40 de milisecunde – o altă premieră în domeniul cloud gaming.

Abonamentul GeForce Now Ultimate este disponibil pentru utilizatori începând de astăzi, la un preț de 19,99 € pe lună sau 99,99 € pentru șase luni.

Conturile abonaților RTX 3080 au fost deja convertite la noul abonament Ultimate. Streaming-ul GeForce RTX 4080 de pe noile SuperPOD-uri va fi disponibil în America de Nord și Europa mai târziu în ianuarie 2023, iar adopția va continua în lunile ce urmează.

Sursa: NVIDIA

Urmărește Go4Games.ro pe Google News