NVIDIA DLSS 3.5 debutează mâine. Ce jocuri vor implementa noua tehnologie

Autor: Cosmin Aionita | 20.09.2023
NVIDIA DLSS 3.5 debutează mâine. Ce jocuri vor implementa noua tehnologie
Foto: NVIDIA

NVIDIA a confirmat că tehnologia DLSS 3.5 va debuta în Cyberpunk 2077 și Chaos Vantage pe 21 septembrie.

NVIDIA DLSS 3.5 își propune să facă jocurile și mai frumoase, imersive și realiste prin adăugarea funcției Ray Reconstruction, o nouă tehnică bazată pe AI care îmbunătățește calitatea efectelor redate prin Ray Tracing. Și în aplicații, preview-urile ray-traced și viewport-urile sunt îmbunătățite semnificativ, permițând creatorilor să vizualizeze mai bine rezultatele finale înainte de procesele de renderizare, care necesită timp.

De asemenea, Lies of P, Party Animals, Warhaven și Witchfire se lansează toate în această săptămână cu suport DLSS din prima zi, iar gamerii pot încerca un open beta pentru The First Descendant, un joc care urmează să utilizeze DLSS 3.

NVIDIA DLSS 3.5 se lansează pe 21 septembrie

NVIDIA avansează tehnologia de renderizare din nou cu adiția lui NVIDIA DLSS 3.5, care dispune de Ray Reconstruction, un nou model AI ce îmbunătățește imaginile ray-traced pentru jocuri și aplicații cu ray-tracing intens.

Ray Reconstruction înlocuiește denoiserele manuale, care elimină artefactele dintr-o scenă redată cu Ray Tracing, cu o rețea neuronală antrenată de un supercomputer capabilă să genereze rezultate mai arătoase.

Antrenat cu de cinci ori mai multe date decât DLSS 3.0, DLSS 3.5 recunoaște diferite efecte ray-traced pentru a lua decizii mai bune despre utilizarea datelor temporale și spațiale și pentru a reține informații la frecvență înaltă pentru upscaling de calitate superioară.

Cyberpunk 2077 primește upgrade la DLSS 3.5 pe 21 septembrie

Pe 21 septembrie, update-ul 2.0 pentru Cyberpunk 2077 se lansează cu multe îmbunătățiri, printre care și DLSS 3.5. În Cyberpunk 2077 Ray Tracing: Overdrive Mode, Tehnica Ray Reconstruction a lui DLSS 3.5 îmbunătățește calitatea și claritatea reflexiilor, iluminarea globală devine mai precisă și mai imersivă.

Iar pe 26 septembrie, noul expansion pack Cyberpunk 2077: Phantom Liberty se va lansa cu full Ray Tracing și DLSS 3.5 cu Ray Reconstruction.

Datorită tehnologiei inteligente DLSS 3.5, alimentată de putere de randare conferită de AI, poți experimenta cea mai nouă locație din Cyberpunk 2077: Phantom Liberty – Dogtown – la cea mai bună calitate – cu imagini mai clare, iluminare mai precisă și cel mai mare număr de cadre pe secundă.

– Jakub Knapik, VP of Art, Global Art Director, CD PROJEKT RED

Mai multe jocuri cu DLSS săptămâna aceasta:

  • The First Descendant Open Beta începe astăzi cu DLSS 3
  • Warhaven se lansează pe 20 septembrie cu DLSS 3
  • Witchfire intră în Early Access pe 20 septembrie cu suport pentru DLSS 3 & Reflex
  • Party Animals se lansează pe 20 septembrie cu DLSS 2 & Reflex

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News