NVIDIA DLSS, adăugat în Horizon Zero Dawn și în alte jocuri pentru sporuri considerabile de performanță

Autor: Cosmin Aionita | 09.12.2021
NVIDIA DLSS, adăugat în Horizon Zero Dawn și în alte jocuri pentru sporuri considerabile de performanță
Foto: NVIDIA

Horizon Zero Dawn și Lemnis Gate se alătură lui ICARUS, Diablo II: Ressurected și Chorus pe lista de jocuri ce au primit suport pentru NVIDIA DLSS în luna decembrie. Astfel, peste 140 de jocuri și aplicații incorporează acum această tehnologie.

Performanță sporită cu până la 50% de DLSS în Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn Complete Edition pentru PC a primit un spor de performanță prin intermediul unui nou patch, ce adaugă suportul pentru NVIDIA DLSS. Cu DLSS pornit, Horizon Zero Dawn primește o creștere a performanței de până la 50%, păstrând nivelul de calitate al imaginii.

Cu acest sport de performanță, plăcile video GeForce RTX 3060 sau mai bune trec de 60 FPS în rezoluție 4K, pentru a livra cea mai bună experiență în Horizon Zero Dawn.

Horizon Zero Dawn, jocul dezvoltat de studioul Guerrilla Games și publicat de Sony Interactive Entertainment, a vândut peste 700.000 de exemplare pe PC.

Tot astăzi, Sony Interactive Entertainment și Santa Monica Studio au dezvăluit cerințele de sistem pentru versiunea de PC a jocului God of War, ce va beneficia de NVIDIA DLSS și Reflex, alături de un nou trailer.

Mai multe jocuri cu DLSS

Chorus, jocul de acțiune și aventură SF al celor de la Deep Silver, este disponibil acum pe PC, îmbunătățit cu NVIDIA DLSS și reflexii ray-traced realiste. Atunci când este activat, DLSS poate crește performanța cu până la 45% în acest titlu.

Pe 14 decembrie, Lemnis Gate va fi îmbunătățit cu suport pentru NVIDIA DLSS, aproape dublând numărul de cadre pe secundă. Lemnis Gate, de la Ratloop Games, este un first person shooter turn-based cu elemente strategice, unde luptele se desfășoară pe mai multe runde într-o buclă, astfel încât jucătorii sunt nevoiți să gândească câteva ture în avans pentru a avea succes.

Despre DLSS

Bazată pe tehnologia de renderizare AI și nuclee Tensor AI găsite exclusiv pe plăcile video GeForce RTX, DLSS (Deep Learning Super Sampling) crește numărul de cadre pe secundă în jocuri în timp ce păstrează calitatea imaginii cât mai apropiată de rezoluția nativă.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News