NVIDIA DLSS este disponibil acum în 120 de jocuri și aplicații. Încă zece jocuri noi în octombrie

Autor: Cosmin Aionita | 13.10.2021
NVIDIA DLSS este disponibil acum în 120 de jocuri și aplicații. Încă zece jocuri noi în octombrie

Cu încă zece jocuri cu DLSS disponibile pe parcursul acestei luni, tehnologia NVIDIA DLSS va fi implementată în nu mai puțin de 120 de aplicații și jocuri, printre care și recent lansatul Back 4 Blood.

Astfel, octombrie aduce lansarea NVIDIA DLSS în jocuri precum Baldur’s Gate 3, Chivalry 2, Crysis Remastered Trilogy, Rise of the Tomb Raider, Shadow of the Tomb Raider, Sword and Fairy 7 și Swords of Legends Online. Tehnologia este disponibilă și în titlurile lansate recent precum Alan Wake Remastered și F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch.

Back 4 Blood primește performanță cu până la 46% mai mare cu NVIDIA DLSS

Back 4 Blood este disponibil acum, iar, folosind NVIDIA DLSS, performanța în joc este crescută cu până la 46%, oferind o imagine clară, astfel încât orice posesor de placă video din gama RTX să poată maximiza setările în 4K la 60FPS:

Foto: NVIDIA

Baldur’s Gate 3: cu până la 88% mai rapid cu NVIDIA DLSS

Cel mai nou update din Baldur’s Gate 3 vine săptămâna aceasta pe Steam cu un număr foarte mare de schimbări, printre care și adăugarea suportului pentru NVIDIA DLSS.

Cu DLSS, performanța este crescută cu până la 88% în 4K, astfel încât cei care dețin un GeForce RTX 3060 Ti sau orice placă mai puternică se pot juca Baldur’s Gate 3 în 4K la 60 FPS, cu setări maxime:

Foto: NVIDIA

Trilogia Crysis Remastered se lansează pe 15 octombrie cu NVIDIA DLSS și Ray Tracing

Ca urmare a lansării Crysis Remastered de anul trecut, care a venit cu NVIDIA DLSS și ray tracing, Crytek și partenerul Saber Interactive sunt gata să lanseze Crysis Remastered Trilogy pe 15 octombrie. Toate cele trei jocuri remasterizate Crysis vor dispune de NVIDIA DLSS și reflexii ray-traced, dar și de texturi, modele și iluminare îmbunătățite.

Rise of the Tomb Raider și Shadow of the Tomb Raider primesc performanță sporită cu DLSS

Shadow of the Tomb Raider a fost unul dintre primele jocuri cu suport RTX, adăugând umbre ray-traced la cea mai înaltă calitate și NVIDIA DLSS 1.0 în 2019.

Pe 18 octombrie, Shadow of the Tomb Raider va primi un update cu cea mai nouă versiune de NVIDIA DLSS, îmbunătățind atât performanța, cât și calitatea imaginii. Mai mult, NVIDIA DLSS va veni și în Rise of the Tomb Raider, cel de-al doilea joc din trilogie, lansat inițial în 2016.

În Shadow of the Tomb Raider, cu NVIDIA DLSS activ, performanța se dublează în 4K cu setări maxime și ray tracing pornit:

Foto: NVIDIA

Iar în Rise of the Tomb Raider, NVIDIA DLSS crește performanța cu până la 75%, oferind gamerilor cu GeForce RTX posibilitatea să joace la 60 FPS în 4K cu setări maxime:

Foto: NVIDIA

De asemenea, jucătorii pot juca ambele jocuri Tomb Raider și când nu sunt la PC cu ajutorul GeForce Now, serviciul de cloud gaming de la NVIDIA.

Chivalry 2 devine mai rapid cu până la 45% cu NVIDIA DLSS

Chivalry 2, de la Torn Banner Studios, este un titlu multiplayer de tip PvP pentru 64 de jucători. Pe 26 octombrie, Chivalry 2 aduce NVIDIA DLSS într-un nou update, crescând performanța cu până la 45%, oferind gamerilor cu plăci video GeForce RTX posbilitatea să joace în rezoluție 4K cu 60 FPS și setări maxime:

Foto: NVIDIA

Gamerii se pot bucura de Chivalry 2 cu NVIDIA DLSS și pe GeForce Now.

Sword and Fairy 7 se lansează cu NVIDIA DLSS și Ray Tracing

Sword and Fairy este un RPG chinezesc care a dat naștere unor seriale TV, piese de teatru și altor jocuri sau jucării. Cel mai recent titlu din franciză – Sword and Fairy 7 – se lansează pe 21 octombrie cu reflexii ray traced, umbre ray traced, ray-traced caustics și ambient occlusion și iluminare globală Spatiotemportal Importance Resampling for Many-Light Ray Tracing (ReSTIR).

Cu toate aceste efecte de ray tracing pornite, NVIDIA DLSS promite să dubleze performanța.

Sword of Legends Online primește o creștere de 60% cu NVIDIA DLSS

Swords of Legends Online, de la Wangyuan Shengtang Entertainment Technology Company, s-a lansat în iulie, oferind gamerilor un nou MMORPG pe care să-l exploreze. Pe 14 octombrie, utilizatorii de GeForce RTX se vor putea bucura de o calitate îmbunătățită a imaginii și performanță mai rapidă datorită unui update la cea mai nouă versiune de NVIDIA DLSS, care crește performanță cu până la 60%.

Foto: NVIDIA

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch disponibil acum cu ray tracing și o creștere a performanței de 3 ori cu DLSS

Dacă vă plac jocurile de tip “Metroidvania”, puteți încerca și proaspăt lansatul F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, care oferă suport pentru ray tracing, NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex.

Cu totul pornit la maxim, grafica din F.I.S.T dispune de reflexii ray traced, iluminare globală și caustics. Latența sistemului este minimizată cu NVIDIA Reflex, iar NVIDIA DLSS poate crește performanța și de trei ori.

Foto: NVIDIA

De asemenea, utilizatorii GeForce Now de tip Founders sau Priority pot juca acest joc cu RTX pornit.

NVIDIA DLSS poate dubla performanța în Alan Wake Remastered

Nu în ultimul rând, remaster-ul Alan Wake al celor de la Remedy Entertainment s-a lansat în această lună cu NVIDIA DLSS, care poate dubla performanța în 4K:

Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România