NVIDIA DLSS, implementat în peste 150 de jocuri. Care sunt cele mai recente

Autor: Cosmin Aionita | 15.02.2022
NVIDIA DLSS, implementat în peste 150 de jocuri. Care sunt cele mai recente
Foto: NVIDIA

Tehnologia NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) este capabilă, cu ajutorul rutinelor AI și machine learning, să reconstruiască imagini de rezoluții superioare folosind renderizarea interna la rezoluții mai mici și obținând astfel rezultate calitative aproape similare, dar cu un spor de performanță considerabil.

Conform celor de la NVIDIA, DLSS a fost implementat până acum în peste 150 de jocuri, Dying Light 2: Stay Human, Phantasy Star Online 2 New Genesis și Sifu numărându-se printre cele mai recente titluri ce beneficiază de această tehnologie:

  • Dying Light 2: Stay Human – DLSS promite să livreze o performanță aproape dublă. Combinația de DLSS și RTX accelerează iluminarea globală ray traced, umbrele de la soare, reflexiile și ocluzia ambientală.
  • Martha is Dead – disponibil din 24 februarie, DLSS promite să ofere o experiență mai realistă și mai imersivă, sporind numărul cadrelor pe secundă. De asemenea, jocul va dispune și de umbre și reflexii ray-traced.
  • Phantasy Star Online 2 New Genesis – NVIDIA DLSS promite performanță sporită cu până la 45% la detalii maxime, permițând gamerilor cu GeForce RTX 3060 sau o soluție mai performantă să joace la 60 FPS în 4K.
  • SCP: Pandemic – disponibil pe 22 februarie, NVIDIA DLSS promite o creștere a performanței de până la 90% în 4K, împingând toate plăcile video GeForce RTX la peste 100 de cadre pe secundă.
  • Shadow Warrior 3 – se lansează pe 1 martie, iar NVIDIA DLSS promite să îmbunătățească performanța.
  • Sifu – NVIDIA DLSS crește performanța cu până la 45%, permițând posesorilor de plăci video GeForce RTX să joace la peste 100 FPS în 4K cu toate setările la maxim.
  • Supraland Six Inches Under – DLSS crește performanța cu până la 65%, permițând tuturor plăcilor video GeForce RTX să ofere peste 60 FPS în 4K.

Un nou driver Game Ready

De asemenea, NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready care promite optimizări, încă din prima zi, pentru jocuri noi precum Elder Ring, Destiny 2: The Witch Queen, GRID Legends și Total War: Warhammer lll.

Driverele Game Ready sunt realizate în colaborare cu dezvoltatorii și testate pe mii de configurații pentru performanță maximă și fiabilitate. Gamerii le pot descărca și instala prin intermediul aplicației GeForce Experience.

Sursa: NVIDIA România

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News