NVIDIA lansează serviciul de game-streaming GeForce Now pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 08.01.2018
NVIDIA lansează serviciul de game-streaming GeForce Now pentru PC

NVIDIA a anunţat lansarea versiunii beta a serviciului de game-streaming GeForce Now, acesta oferind acces, prin intermediul cloud-ului, la servere capabile să ruleze o selecţie generoasă de jocuri la o rezoluţie 1080p, cu până la 120 de cadre pe secundă.

Cu ajutorul acestui serviciu, NVIDIA oferă acces la puterea de calcul din propriile centre de date, jucătorii având nevoie doar de o conexiune puternică şi stabilă la internet pentru a rula titlurile favorite din propria librărie, la cele mai înalte setări grafice, chiar şi pe PC-uri sau laptopuri mai vechi.

GeForce Now acceseaza librăriile de jocuri ale utilizatorilor de pe cele mai importante platforme de distribuţie digitală, inclusiv Uplay al celor de la Ubisoft. Titlurile de pe Uplay disponibile în acest moment prin intermediul GeForce Now sunt Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Tom Clancy’s The Division, For Honor şi Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Evident, este suportat şi Steam, cel mai popular sistem de distribuţie digitală al momentului cu jocuri precum PlayerUnknown’s Battlegrounds, Arma 3 sau Garry’s Mod, precum şi unele titluri free-to-play, cum ar fi Fortnite sau Paragon.

GeForce Now promite o experienţă de gaming mai rapidă ca oricând, mentenanţa sistemului fiind gestionată de serverele NVIDIA: patch-urile şi update-urile de drivere se instalează automat, iar funcţia de salvare în cloud este activată.

Serviciul GeForce Now este disponibil în versiune public beta pentru PC-urile din Europa şi America de Nord echipate cu sisteme de operare Windows şi MacOS. Vă puteţi înscrie în această sesiune beta aplicând aici.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News