NVIDIA lansează un bundle GeForce RTX cu Alan Wake II și un nou driver Game Ready

Autor: Cosmin Aionita | 11.10.2023
NVIDIA lansează un bundle GeForce RTX cu Alan Wake II și un nou driver Game Ready
Foto: NVIDIA

NVIDIA a făcut multiple anunțuri în această dimineață, inclusiv despre un nou driver GeForce Game Ready pentru Call of Duty: Modern Warfare III PC Multiplayer Open Beta, Forza Motorsport și Lords of the Fallen, promițând o experiență optimizată din prima zi în trei jocuri foarte așteptate.

De asemenea, NVIDIA lansează un bundle pentru GPU-urile și laptopurile din seria GeForce RTX 40, care include un exemplar a mult anticipatului joc Alan Wake II. Nu în ultimul rând, printre noile jocuri cu suport DLSS se numără Lords of the Fallen, demo-ul RoboCop: Rogue City, Highrise City și deja menționatul Call of Duty: Modern Warfare III Multiplayer open beta.

Call of Duty: Modern Warfare III PC Multiplayer Open Beta pentru PC începe pe 12 octombrie cu DLSS Super Resolution & Reflex

Call of Duty: Modern Warfare III se lansează pe 10 noiembrie, dar jucătorii de pe PC pot participa la versiunea beta multiplayer, îmbunătățită cu DLSS 2 Super Resolution și NVIDIA Reflex, începând cu 12 octombrie.

Jucătorii care au făcut precomandă pentru Call of Duty: Modern Warfare III pot începe să joace de pe 12 octombrie, iar din 14 octombrie toată lumea poate descărca și juca până pe 16 octombrie.

Când campania pentru PC se va lansa pe 2 noiembrie pentru clienții care au făcut precomandă, cât și în jocul complet care se va lansa pe 10 noiembrie, jucătorii cu GeForce RTX seria 40 vor putea activa și DLSS 3 Frame Generation pentru pentru un număr de cadre pe secundă și mai mare.

bundle GeForce RTX Alan Wake
Foto: NVIDIA

Game Ready pentru Forza Motorsport și Lords of the Fallen

Acest nou driver este, de asemenea, optimizat pentru Forza Motorsport de la Turn 10 Studios, care s-a lansat pe 10 octombrie.

Totodată, driver-ul este compatibil cu HEXWORKS și Lords of the Fallen de la CI Games, care se lansează pe 13 octombrie, cu suport din prima zi pentru DLSS 3 Frame Generation și NVIDIA Reflex.

Cumpără GeForce RTX și primești Alan Wake II

Mult-așteptatul Alan Wake II de la Remedy Entertainment va fi plin tehnologii grafice de ultimă oră, inclusiv Full Ray Tracing și NVIDIA DLSS 3.5 cu Ray Reconstruction și NVIDIA Reflex.

Pentru a sărbători parteneriatul tehnologic, NVIDIA oferă un bundle Alan Wake II GeForce RTX seria 40, disponibil până pe 13 noiembrie. Cei care cumpără o placă video sau un PC cu GeForce RTX 4070, 4070 Ti, 4080 și 4090, sau un laptop cu un GPU GeForce RTX 4090, RTX 4080 sau RTX 4070, de la anumiți retaileri și etaileri, vor primi un exemplar digital al jocului, pentru a-l putea rula chiar atunci când va fi lansat, pe 27 octombrie.

bundle GeForce RTX Alan Wake
Foto: NVIDIA

Printre noile jocuri DLSS din această săptămână se numără:

  • Call of Duty: Modern Warfare III PC Multiplayer open beta începe pe 12 octombrie cu DLSS 2 și NVIDIA Reflex. Jocul va fi compatibil cu DLSS 3 la lansare, pe 10 noiembrie.
  • Lords of the Fallen se lansează pe 13 octombrie cu DLSS 3, multiplicând performanța în medie de aproape trei ori la setări maxime, în rezoluție 4K.
  • Demo-ul RoboCop: Rogue City este disponibil acum cu DLSS 3 și DLAA.
  • Highrise City a ieșit recent din Early Access și este disponibil acum cu DLSS 2.
bundle GeForce RTX Alan Wake
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News