NVIDIA lansează un nou bundle cu jocuri Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 02.02.2017
NVIDIA lansează un nou bundle cu jocuri Ubisoft

NVIDIA a anunţat lansarea noului bundle „Prepare For Battle”, prin care utilizatorii care achiziţionează una dintre plăcile grafice GeForce GTX 1080 şi 1070 sau care cumpără un laptop sau un desktop PC echipat cu plăcile grafice menţionate pot alege gratuit un nou joc Ubisoft: For Honor sau Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

For Honor este un joc de acţiune, single player şi multiplayer, în care cavalerii, samuraii şi vikingii se duelează, bazându-se pe gândire tactică şi reflexe rapide. Versiunea pentru PC se va bucura de un framerate de 60 de cadre pe secundă, astfel încât jucătorii sa beneficieze de cel mai fluent gameplay posibil.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands este un shooter cu tematică militară, a cărui acţiune se desfăşoară într-o lume deschisă, şi poate fi abordat solo sau în colaborare cu încă patru jucători. Utilizatorii trebuie să anihileze cartelul Santa Blanca, bucurându-se de libertate totală, dar şi de posibilităţile de personalizare a propriul soldat Ghost.

De asemenea, odată cu apariţia acestui bundle, NVIDIA anunţă şi o modificare a procedurii de activare a codurilor de joc, aceasta urmând să se realizeze prin intermediul GeForce Experience. Utilizatorii vor putea introduce pur şi simplu codul în GeForce Experience (secţiunea Redeem), iar jocul ales va fi adăugat automat în contul lor Uplay.

În lista de parteneri a celor de la NVIDIA pentru distribuirea bundle-ului „Prepare For Battle” se regăsesc mai toţi retailerii din România: eMAG, Cel.ro, PCGarage, Media Galaxy, evoMAG şi Mediadot.

For Honor va fi disponibil în magazine din 14 februarie 2017, iar Ghost Recon Wildlands din 7 martie 2017.

NVIDIA Prepare For Battle

Urmărește Go4Games.ro pe Google News