NVIDIA oferă un joc bun cadou celor care îşi fac upgrade la PC

Autor: Cosmin Aionita | 24.10.2018
NVIDIA oferă un joc bun cadou celor care îşi fac upgrade la PC

V-aţi dorit să încercaţi Monster Hunter: World, unul dintre cele mai bune jocuri ale acestui an, dar nu aţi avut hardware-ul necesar pentru a-l rula? Soluţia s-ar putea să vină odată cu cea mai nouă promoţie pe care cei de la NVIDIA o oferă la achiziţionarea plăcilor grafice din gama medie a companiei.

Astfel, pentru fiecare model GeForce GTX 1060 6GB, GTX 1070 sau GTX 1070 Ti cumpărat, proaspătul deţinător al noii plăci video urmează să primească şi un exemplar gratuit al jocului Monster Hunter: World pentru PC. Aceste plăci ar trebui să asigure rularea fluentă atât a jocului celor de la Capcom, cât şi a marii majorităţi a titlurilor importante de pe piaţă, în rezoluţia standard 1920×1080, ba chiar şi în 2560×1440 în unele cazuri.

Monster Hunter World NVIDIA

Această ofertă este valabilă începând de astăzi şi va fi disponibilă până la data de 30 noiembrie 2018, codurile oferite pentru Monster Hunter: World urmând să poată fi activate până la 31 decembrie 2018. Oferta este valabilă şi în România, iar lista magazinelor participante poate fi consultată aici.

În Monster Hunter: World, jucătorii trebuie să exploreze cinci lumi de joc, fiecare cu propria floră şi faună, în încercarea de a doborî cele mai periculoase animale ce le populează. Pentru a-şi atinge obiectivul, aceştia trebuie să-şi studieze cu atenţie prada, să aleagă dintre cele nu mai puţin de 14 tipuri de arme, fiecare cu plusuri şi minusuri, să apeleze la însoţitorii palico sau să se organizeze în echipe de vânătoare de maximum patru persoane.

Monster Hunter: World este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, iar review-ul nostru pentru joc poate fi găsit aici.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News