Observer, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 16.08.2017
Observer, disponibil acum

Cei de la studioul Bloober Team au anunţat că Observer, noul lor joc horror destinat publicului matur, este acum disponibil, în regim digital, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru Observer, pe care îl puteţi urmări în continuare.

În Observer, avem parte de o poveste SF, acţiunea desfăşurându-se în anul 2084, după ce omenirea a trecut prin mai multe încercări grele, precum un nou război de proporţii mondiale, mulţi dintre supravieţuitori căzând în patima drogurilor, realităţii virtuale sau a implanturilor neuronale.

Jucătorii intră în rolul detectivului Daniel Lazarski, interpretat de actorul Rutger Hauer. Lazarksi este un aşa-numit Observer, parte a unei poliţii private finanţate de corporaţii, ce beneficiază de abilitatea de a hack-ui minţile suspecţilor, informaţiile stocate acolo putând fi folosite drept dovezi în justiţie.

Povestea începe cu primirea unui mesaj din partea fiului lui Lazarski, la rândul său angajat al unei corporaţii foarte importante, detectivul ajungând astfel până în mahalalele de clasă C ale oraşului Cracovia (Polonia), unde este nevoit să retrăiscă cele mai mari temeri ale suspecţilor săi.

Observer este disponibil acum pentru PlayStation 4 (162 lei pe PlayStation Store, 145,80 lei pentru abonaţii PS Plus), Xbox One şi PC (27,99€ pe Steam).

Observer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News