OddBallers este un nou party game de la Ubisoft. Când va fi lansat

Autor: Cosmin Aionita | 29.11.2022
OddBallers este un nou party game de la Ubisoft. Când va fi lansat
Foto: Ubisoft

Ubisoft a anunțat că recent anunțatul joc OddBallers va fi lansat pe 26 ianuarie 2023, în versiuni pentru Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One și PC (Ubisoft Connect și Epic Games Store). De asemenea, edițiile pentru PS4 și Xbox One vor funcționa, prin backwards compatibility, și pe consolele PlayStation 5, respectiv Xbox Series X|S.

OddBallers este un party game în care jucătorii se pot înfrunta cu prietenii în mai multe tipuri de mini-games inspirate din jocul de dodgeball. După cum îi stă bine unui astfel de titlu, producătorii promit mai multe arene diferite, complementate de multiple moduri de joc.

Jocul vă va permite să vă înfruntați local, pe același computer sau pe aceeași consolă, în până la șase jucători (doar pe Nintendo Switch) sau patru jucători (pe celelalte platforme). Alternativ, partidele din OddBallers se vor putea desfășura și online, înfruntând jucători din orice alt colț al lumii.

OddBallers va fi disponibil începând cu 26 ianuarie 2023, în versiuni pentru Nintendo Switch, PlayStation 4 (jucabilă pe PS5), Xbox One (jucabilă pe Xbox Series X|S) și PC (via Ubisoft Connect și Epic Games Store).

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News